«ΚΥΡΙΕ, ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ»! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ;

Μήνυμα – παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, για καταδίκη της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο γιός του «σκύλου των Ες-Ες», με άρθρο του στην αγαπημένη των αριστερών τρομοκρατών, φυλλάδα των Ιών.

Στο άρθρο του το θρασίμι μιλάει για «ναζιστικό μόρφωμα», «δηλητήριο του φασισμού», «παράσιτο των νοσταλγών του Χίτλερ» και άλλα τέτοια…

Μόνο που στο σπίτι του «κρεμασμένου», δε μιλάνε για σκοινί!

Κι αφού το άρχισε ο ξεδιάντροπος γιός του «σκύλου των Ες-Ες», ας μιλήσουμε όχι για απλούς νοσταλγούς του Χίτλερ, αλλά για ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του!

Στις 20 Ιουλίου 1944 έγινε ανεπιτυχής απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από ομάδα αξιωματικών. Ο Χίτλερ διασώθηκε, κι έλαβε το παρακάτω συγχαρητήριο τηλεγράφημα από την Ελλάδα:

«Οι 5.000 αξιωματικοί και άνδρες των ελληνικών εθελοντικών τμημάτων της Πελοποννήσου με το μεγαλύτερον μέρος του πληθυσμού της Πελοποννήσου όπισθεν αυτών, εκφράζουν την βαθυτάτην αγανάκτησίν των δια την εναντίον σας απόπειραν σχεδιασθείσαν και επιχειρηθείσαν υπό υποκειμένων, τα οποία δεν ήθελαν να αναγνωρίσουν την αναγκαιότητα του αγώνος κατά του κομμουνισμού και των πλουτοκρατών συνεργατών του.

Εκφράζουν την χαράν των δια την θαυμαστήν διάσωσίν σας και κλίνουν με ευγνωμοσύνην το γόνυ ενώπιον του Παντοδυνάμου Θεού, όστις ήπλωσε προστατευτικήν χείρα επάνω από την ζωήν σας δια να σας διαφύλαξη εις το γερμανικόν έθνος και εις την εν τω αγώνι κατά της κομμουνιστικής πανώλους ηνωμένην Ευρώπην.

Από της ιεράς γης της αρχαίας Σπάρτης, εκ της οποίας προήλθεν η δράξ των ηρώων του Λεωνίδου, η οποία έσωσε τον ευρωπαϊκόν πολιτισμόν, υψούται η προσευχή μας:

«Κύριε, διαφύλασσε τον Φύρερ».

Ο Χίτλερ συγκινήθηκε από το τηλεγράφημα, κι έδωσε διαταγή στον επικεφαλής των Ες-Ες Χίμλερ να στείλει τις ευχαριστίες του προς αυτόν που έστειλε το τηλεγράφημα.

Ο οποίος, δεν ήταν ο πατέρας του Ν. Μιχαλολιάκου ή οποιουδήποτε στελέχους της Χρυσής Αυγής, αλλά ο πατέρας του μετέπειτα βουλευτή της ΝΔ και υπουργού των κυβερνήσεών της, Αλέξανδρου Παπαδόγκωνα, Διονύσιος.

Που για να τιμήσει τον «Κύριε διαφύλαττε τον φύρερ» πατέρα του, έβγαλε Διονύσιο και τον γιό του, που ήταν τα τελευταία χρόνια υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών, φυσικά με την Νέα Δημοκρατία.

Αυτά και σκασμός!