Α, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»;

 

Εκτενές αφιέρωμα στην δίκη της Χρυσής Αυγής είχε το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπ’ αριθμόν 1 όργανο της «εθνικοφρόνου» του γιου του «σκύλου των Ες-Ες»!

Στο αφιέρωμα υπάρχει και ειδικό κεφάλαιο στους λόγους που η δίκη διήρκησε πεντέμισι χρόνια:
«Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα όχι μόνο λόγω των πολλών κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους αλλά και λόγω του εύρους του υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.
Η μακρά διάρκεια της διαδικασίας που συμπληρώνει τα πεντέμισι χρόνια, έχει πολλές αιτίες ωστόσο οφείλεται και σε αυτήν την παράμετρο και σε άλλες που αφορούν τόσο ζητήματα πρακτικά όπως η στέγαση της, η μη διαθεσιμότητα των μελών του δικαστηρίου αποκλειστικά για τη διεξαγωγή της διαδικασίας τα πρώτα χρόνια, όσο και σε άλλες όπως η αποχή των δικηγόρων το 2016 και η άρνηση συνηγόρων υπεράσπισης να λάβουν άδειες, η συμπερίληψη από την πλευρά των κατηγορουμένων βουλευτών στα αναγνωστέα, περίπου 2.800 ερωτήσεων που είχαν κάνει στη Βουλή κ.α
Πολλοί νομικοί τονίζουν πως ουσιαστικά η δίκη της Χρυσής Αυγής, υπό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, δεν θα μπορούσε να τελειώσει σε ένα ή δύο χρόνια».

Ώστε έτσι ε, ρόμπες «εθνικόφρονες»! Δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που την καθυστερούσε –όπως ξερνάγατε προεκλογικά- αλλά η ίδια η φύση της δίκης, που δε γινόταν να διαρκέσει λιγότερο!

Όσοι σας πίστεψαν και παπαγάλιζαν τα ξερατά σας, να κοιταχτούν στους καθρέφτες τους και να φτύσουν τα μούτρα τους! Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν!