Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ» ΑΠΑΙΤΕΙ «ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ» ΤΟΥ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πέταξαν σήμερα τις μάσκες οι αρχηγοί των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», κι ενώθηκαν όλοι μαζί κατά του μόνου πραγματικού τους αντιπάλου σε τούτη τη χώρα: κατά της Χρυσής Αυγής!

Με πρώτον και «καλύτερο» τον γιό του αποκαλούμενου «σκύλου των Ες-Ες», Μητσοτάκη! Και της παράταξης των κατοχικών συνεργατών των Γερμανών, του «Βάστα Ρόμμελ» και του «Κύριε διαφύλαττε τον φύρερ»! Που σε άρθρο του στη φυλλάδα των Ιών και αγαπημένη των πάσης φύσεως αριστερών –συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών!- καυχάται πως οι καθαρματικοί «εθνικόφρονες» της ΝΔ ξεκίνησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και παρεμβαίνοντας ωμά στη δικαιοσύνη απαιτεί την «αμείλικτη τιμωρία» του μόνου κόμματος που μεταπολεμικά ανατάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του σάπιου κατεστημένου!

Ιδού «πατριώτες» και «εθνικόφρονες» ο πρωθυπουργός σας: 

«Η εμπειρία της χώρας μας από το ολέθριο πέρασμα του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής υπήρξε τραυματική, οδυνηρή και, δυστυχώς, πολύ αιματηρή. Είμαι περήφανος που η παράταξή μας την εξάρθρωσε, στέλνοντας τον ηγετικό της πυρήνα στο εδώλιο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Και νιώθω ικανοποίηση που τα επιχειρήματα της Δημοκρατίας την εξόρισαν από την Βουλή και το κράτος Δικαίου από την καθημερινότητά μας. Όπως όλοι οι Έλληνες, ωστόσο, παραμένω σε επαγρύπνηση. Γιατί το δηλητήριο του φασισμού πάντα καραδοκεί να εμφανιστεί σε κάθε δύσκολη στιγμή της ομαλής πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Η παράταξη της ΝΔ ήταν και παραμένει διαχρονικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής όπως και κάθε υπονομευτή του πολιτεύματος και της ομαλότητας. Βουλευτές και στελέχη μας έγιναν στόχοι επιθέσεων. Όμως, ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν ανέχτηκε το κακό: Ως αντιπολίτευση, αρνηθήκαμε οποιαδήποτε σύμπλευση με τους εκπροσώπους του ακόμη και σε απλές ψηφοφορίες της Βουλής. Και ως κυβέρνηση είμαστε συνειδητοί πρωταγωνιστές στην προσπάθεια να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι από αυτούς εγκλημάτησαν. Για να τιμωρηθούν δίκαια, αλλά αμείλικτα» .

Η Ελλάδα υπέφερε όσο ελάχιστες χώρες από τον ναζισμό. Θρήνησε θύματα, έζησε τραγωδίες, υπέμεινε καταστροφές. Γι’ αυτό και τον πολέμησε και καταλήγει αναφέροντας: «στη χώρα μας λοιπόν, δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του. Στον μισαλλόδοξο εθνικισμό, αντιτάσσουμε τον γνήσιο πατριωτισμό. Στον ολοκληρωτισμό, τον πλουραλισμό. Στη σύγκρουση, τον διάλογο. Στον διχασμό, την ενότητα. Και στον εξτρεμισμό, τον ορθολογισμό. Ταυτόχρονα, όμως, μεταφράζουμε τη βιωμένη αρνητική εμπειρία σε θετική και γόνιμη εθνική παρακαταθήκη. Γι’ αυτό και υπερασπιζόμαστε κάθε στιγμή τη Δημοκρατία και την ομαλότητα. Με την ισχύ της νομιμότητας. Με σταθερή πίστη στους θεσμούς. Και με συμμάχους μας τους πολίτες».