«ΕΛΒΕΤΙΑ» Η ΕΛΛΑΣ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ… ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ!

Ας μιλήσουμε για «δημοσκοπήσεις»… Που πετάγονται σαν π… όταν τα πράγματα είναι σκούρα για την χούντα του… δημοφιλέστατου «σούπερ γκόμενου με κορμί λαμπάδα» Μητσοτάκη και της… «υπέρκομψης» καρακαλτάκας του!

Για να μη λέμε πολλά και μπερδεύουμε τον κόσμο, ας δούμε ένα πολύ χαρακτηριστικό από τα «ευρήματα» της τελευταίας «δημοσκόπησης», της εταίρας Metron Analysis, που είδε το φως της δημοσιότητας στο κανάλι του χοντρού κουμπάρου του Μητσοτάκη.

Το οποίο «εύρημα», έχει να κάνει με το ποιο θεωρούν οι πολίτες ως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, ο αριθμός των ανέργων φτάνει το 20%! Κι αν υπολογίσουμε και τις οικογένειες που έχουν τουλάχιστον έναν άνεργο, το ποσοστό όσων θα έπρεπε να τους «καίει» και να τους «τσουρουφλίζει» το πρόβλημα της ανεργίας θα έπρεπε λογικά να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο των άμεσα ενδιαφερομένων.

Όμως, σύμφωνα με την εταίρα, μόλις το 9% των Ελλήνων και των Ελληνίδων κρίνει ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας είναι η ανεργία!

Άρα, ούτε οι μισοί άνεργοι δεν πολυενδιαφέρονται για την ανεργία τους και δεν την θεωρούν σημαντικό πρόβλημα, αλλά δοξάζουν τον… Μωυσή και την… υπέρκομψη!!!

Όποιος είναι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ –μετά συγχωρήσεως- ας πιστέψει αυτές τις καραστημένες «δημοσκοπήσεις»!