ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ… ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ – «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Κερδάμε παντού αδέρφια! Τεραστίων διαστάσεων… εθνική επιτυχία σημειώθηκε στον ΟΗΕ! Κι ένα ακόμα… χαστούκι εισέπραξε ο Ερντογάν Πασάς!

Ο ΟΗΕ, λοιπόν, 10 μήνες μετά την κατάθεσή του, πρωτοκόλλησε το Μνημόνιο οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Τουρκιάς και Λιβύης, με το οποίο καταπατώνται βάναυσα τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συμφωνία έχει λάβει πλέον την μορφή επίσημου εγγράφου και επέχει αναγνώρισης από όλα τα μέλη του ΟΗΕ, πλην της… Ελλάδος!

Μάλιστα, δεν αντέδρασε σ’ αυτό το έγγραφο κανένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, που μπορούσαν να το μπλοκάρουν! Μεταξύ αυτών είναι βεβαίως και οι… μεγάλοι μας «σύμμαχοι» και «προστάτες» (τουρκιστί «νταβατζήδες»!), οι Αμερικανοί, στους οποίους τα δίνουμε όλα, χωρίς να παίρνουμε τίποτα! 

Άρα, οι τουρκικές διεκδικήσεις αναγνωρίζονται πλέον επισήμως από το διεθνές δίκαιο, κι αν η Ελλάδα τολμήσει να πάει το θέμα στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, θα υποστεί ολοκληρωτική ήττα!

Αν είχε φιλότιμο το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, που βεβαίωνε τους χαχόλους πως το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο «δεν θα αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ», θα έπρεπε ήδη να έχει δέσει μια πέτρα στο λαιμό του να έχει φουντάρει στο Φάληρο! Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός ο αρχιπροδότης;