ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΡΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ; BUSINESS AS USUAL!

Ως γνωστόν, η χούντα των Αθηνών τηρεί πολιτική ίσων αποστάσεων στη διαμάχη Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας, εξισώνοντας θύμα και θύτη, ενώ κάποια σεσημασμένα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια δίνουν δίκιο στους Τουρκο-αζέρους!

Βέβαια, για την ικανοποίηση των πατριωτών που ψήφισαν ΝΔ στις τελευταίες εκλογές και την συγκράτησή τους στο «μαντρί», εμφανίστηκαν στην προχθεσινή συγκέντρωση των εν Ελλάδι Αρμενίων κάποιοι ξετσίπωτοι βολευτές της Νουδούλας που έχουν πάρει γραμμή να παριστάνουν δημοσίως τους «ακροδεξιούς», όπως ο νάνος Μπογδάνος, ο Μαρκόπουλος κ.α.

Αυτό βεβαίως δεν έχει καμμιά σημασία.

Όμως, τι είναι αυτό που «δένει» τους χουνταίους του Μητσοτάκη με τους Τουρκο-αζέρους; Οι μπίζνες! Business, as usual, με τον αγωγό ΤΑΡ, που μεταφέρει αζέρικο αέριο στις αγορές της Ευρώπης! 

Στις οποίες μπίζνες, είναι χωμένη βαθιά η αχόρταγη αγέλη των Μητσοτάκηδων!

Το «νταραβέρι» ξεκίνησε το 2013 και επισφραγίστηκε έναν χρόνο αργότερα, όταν ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάμ Αλίεφ επισκέφθηκε την Ελλάδα και φιλοξενήθηκε από την Ντόρα στο σπίτι της!

Μάλιστα, στο επίσημο δείπνο της 15ης Ιουλίου 2014, ήταν παρόντες και οι –ομοίως αχόρταγοι!- και κολλητοί της «αγίας οικογένειας» κρατικοδίαιτοι «επιχειρηματίες» Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης και ΣΙΑ, για να συμμετάσχουν στη μεγάλη μπίζνα! 

Την Κυριακή 15 Ιουνίου εκείνου του έτους, το ζεύγος Ντόρας Μπακογιάννη και Ισίδωρου Κούβελου είχε παραθέσει δείπνο προς τιμήν του προέδρου – δικτάτορα σύμφωνα με άλλους – του Αζερμπαϊτζάν στην οικία του στη Γλυφάδα. Όλος ο… καλός ο κόσμος δηλαδή!

Μάλιστα, διόλου τυχαία, το δείπνο προηγήθηκε της συνάντησης του Αλίεφ με τον τότε πρωθυπουργό, Αντωνάκη Σαμαρά και τον τότε αντιπρόεδρο, Βενιζέλο. 

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη (που τότε δεν είχε καμμιά επίσημη ιδιότητα – ήταν απλή βουλευτής του κόμματος της αντιπολίτευσης…) ήταν καλεσμένη ως ομιλήτρια στο Παγκόσμιο Φόρουμ του Μπακού και συναντήθηκε με τον Αζέρο Πρόεδρο Ιλχάμ Αλίεφ.

Καταλάβατε τώρα ότι τα κριτήρια με τα οποία ασκείται η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, είναι τα οικονομικά συμφέροντα της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων, που τρώνε τον αγλέουρα από παντού, αλλά δε χορταίνουν με τίποτα;

Κι όσοι δεν το καταλαβαίνετε, ας βολευτείτε με τους Μπογδάνους! Τέτοιοι που είσαστε, τοιούτοι σας αξίζουν!