ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10!

Διστάζει –προς ώρας!- η χούντα Μητσοτάκη να επιβάλλει νέο γενικό lockdown στην οικονομία, φοβούμενη ότι οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι ανεξέλεγκτες κι ότι μπορεί να φτάσουν μέχρι την ανατροπή της. Ωστόσο, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό, θα επιβάλλει μέτρα που θα είναι σχεδόν ισοδύναμα ενός lockdown!

Το προανήγγειλε σήμερα ο… μαρτυριάρης ο Μπουμπούκος, λέγοντας πως το επόμενο μέτρο της χούντας θα είναι το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 10 το βράδυ αντί για τις 12! 

Ιδού η προαναγγελία: «αυτή τη στιγμή δεν είναι επί θύραις το εν λόγω μέτρο, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω, αναλόγως της πανδημίας. Όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown, που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία. Άρα κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι».

Η οποία προαναγγελία, αν δε γίνει πράξη άμεσα, θα γίνει στα τέλη του μηνός, μόλις αλλάξει η ώρα και θα επιφέρει την ολοκληρωτική καταστροφή στα καταστήματα εστίασης, στα οποία εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες!

Είναι προφανές, ότι οι Κούληδες έχουν γεννηθεί για την καταστροφή και δε θα ησυχάσουν μέχρι που να την πετύχουν! Για να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι, οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι ίδιοι οι Κούληδες πλουσιότατοι – από τις μίζες που έχουν συμφωνηθεί για το ξεπούλημα των περιουσιών των Ελλήνων –για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν την περίοδο της κατοχής!- στα διάφορα “fund”!