«ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ» ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Δεν προλαβαίνουν να τρώνε σκαμπίλια οι… last years «Μακεδονομάχοι» της ΝΔ! Σκαμπίλια απανωτά από παντού! Ετούτο όμως, ήτανε σκαμπίλι… εξ’ ιδίων!

Καθυστερημένη συγγνώμη στον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, για την καιροσκοπική και κουτοπόνηρη στάση του κόμματός του στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ζήτησε από τον Χουντι-Κούλη το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Νουδούλας! Κι όχι μόνο συγνώμη, αλλά κι ένα ευχαριστώ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών, κι έτσι «η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να αναπτύξει διπλωματικές και στρατιωτικές πρωτοβουλίες απερίσπαστη»!

Ιδού τα βασικά σημεία της σχετικής επιστολής του εν λόγω Νουδούλη στην «Καθημερινή»:

«Συλλαλητήρια –μικρά στην αρχή σε λίγες πόλεις στη Βόρεια Ελλάδα– που στη συνέχεια έγιναν μαζικά και εξελίχθηκαν σε μαζικότατα, μόνο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τελικά την άδεια (η απόφασή του με εξέπληξε) σε κάποιους βουλευτές του να παρευρεθούν σε αυτά. Οι λίγοι βουλευτές έγιναν πολλοί και τελικά το ζήτημα μετατράπηκε σε τμήμα της αντιπολιτευτικής ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας. Πολλοί νεοδημοκράτες μετείχαν σε αυτά με τη βεβαιότητα ότι βοηθούσαν στη φθορά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

Γι’ αυτό –και όχι για λόγους πολιτικής αβρότητας– είναι απαραίτητο η Νέα Δημοκρατία να ζητήσει μια καθυστερημένη συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ (που ρισκάρισε και την ενδοκυβερνητική του σταθερότητα με τους Μακεδονομάχους εταίρους του των ΑΝΕΛ), για λογαριασμό εκείνων των στελεχών της που εξετράπησαν σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ακόμα και για προδοσία. Να απευθύνει επίσης ένα ευχαριστώ που χάρις στη συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί απερίσπαστη να αναπτύξει τις πρωτοβουλίες της…».

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Και πρώτοι να ζητήσουν από τους συριζαίους συγνώμη –γονυπετείς!- οι… πρωτοπόροι «Βουκεφάλες», Αντωνάκης Σαμαράς, Βορίδης, Μπουμπούκος, Μπογδάνος, Κυρανάκης κι όλο το «ακροδεξιό» σκυλολόι, που παρίσταναν τους «Μακεδονομάχους» για να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών!