ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ»… ΦΥΝΤΑΝΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ! ΚΑΙ… ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ… ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΑΓΟΣ!

«Αν χάσεις την ακροδεξιά, χάθηκες», έχει συμβουλέψει τον Κούλη Μητσοτάκη ο πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ και νυν «εθνικόφρων» υπουργός και προσωπικός του δημοσκόπος, Τάκης Θεοδωρικάκος! Εννοώντας ως «ακροδεξιά» τους Έλληνες πατριώτες – πρώην ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που εξαπατήθηκαν και ψήφισαν Νουδούλα στις τελευταίες εκλογές.

Πως όμως να κρατήσει τους πατριώτες στο μαντρί ο Κούλης, ενώ η πολιτική του είναι άκρως αντιπατριωτική, σε όλα τα θέματα; Δεν πειράζει, του’ χει πει ο μπολσεβίκος Θεοδωρικάκος. Αρκεί κάθε τόσο να βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και να μιλάνε… ακροδεξιά, για να τους χαϊδεύουν τ’ αυτιά!

Μέχρι τώρα, αυτό το ρόλο τον είχαν αναλάβει ο Βορίδης, ο Μπουμπούκος, ο νάνος ο Μπογδάνος, ο Κυρανάκης κι άλλα… μπουμπούκια. Επειδή όμως οι παραπάνω έχουν κουράσει και δεν πείθουν πλέον, η εντολή Κούλη είναι να βγαίνουν συνεχώς καινούργια «ακροδεξιά»… φυντάνια, για να γίνεται παιχνίδι!

Ένα τέτοιο καινούργιο «ακροδεξιό»… φυντάνι είναι κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος βολευτάκος, ονόματι Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έκανε… νταμπλ σκορ. Και ως… σκοπιανοφάγος  και ως… τουρκοφάγος!

Έτσι, μετά από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που χαρακτήρισε «ιστορική» την Συμφωνία των Πρεσπών, εμφανίστηκε αυτό το πράμα και με δηλώσεις του… έφαγε δέκα Σκοπιανούς στην καθισιά του:

«Μια ύπουλη συμφωνία που ύπουλα δέσμευσε την χώρα ήταν, είναι και θα είναι. Επιζήμια, άθλια και ύπουλη Συμφωνία».

Ακολούθως, εμφανίστηκε και στην συγκέντρωση των εν Ελλάδι Αρμενίων, όπου έβγαλε λόγο… τουρκοφαγικό:  «Αδέλφια μας Αρμένιοι, δεν σας ξεχνάμε. Ζητάμε Ειρήνη και πλήρη διακοπή των επιθετικών ενεργειών. Καταδικάζουμε την Τουρκία για τον βίαια ηγεμονικό ρόλο που επιδιώκει. Η Ελλάδα και η Αρμενία είναι δυνάμεις ειρήνης. Ζητούμε τερματισμό της προκλητικότητας στην περιοχή…».

Μόνο που η κυβέρνηση στην οποία ανήκει ο όψιμος αυτός… τουρκοφάγος, δια του υπουργείου Εξωτερικών, τήρησε ουδέτερη στάση στον πόλεμο Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, εξισώνοντας ξεδιάντροπα θύτες και θύματα!

Αλλά, τι σημασία έχει; Οι πατριώτες ψηφοφόροι θεωρούνται από τους Κούληδες άτομα… μειωμένης νοημοσύνης, που εντυπωσιάζονται από στημένες «ακροδεξιές» εξάρσεις ανεύθυνων και επιτηδείων βολευτών και ξεχνούν ότι αυτοί οι παλιοπαλιάτσοι ανήκουν στην κυβέρνηση που ξεπουλάει την Ελλάδα! Το αν πράγματι είναι έτσι οι πατριώτες, μένει να το διαπιστώσουμε…