ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Είχαμε αναφερθεί προ ημερών στο βρώμικο σχέδιο της χούντας Μητσοτάκη και του ΚΚΕ, να επιχειρήσει να καπελώσει τους αγωνιζόμενους κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας η ΚΝΕ, να αλλάξει τα αιτήματα, βάζοντας «λίγο απ’ όλα» και εξαφανίζοντας το αίτημα για κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας, ώστε να οδηγήσει σε εκφυλισμό τον αγώνα των μαθητών!

Το σχέδιο αυτό έχει μερική επιτυχία στην Αθήνα και στην Πάτρα! Μάλιστα, στο μαθητικό συλλαλητήριο που έγινε προ ημερών στην Αθήνα υπήρχε κι ένα πανό που έγραφε πως «η μάσκα δεν είναι η μόνη προστασία». Άρα, η μάσκα είναι… καλή, αλλά χρειάζονται κι άλλα μέτρα προστασίας!

Σήμερα δε, στην πρώτη γραμμή του σημερινού μαθητικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, βρέθηκαν… μασκοφόροι κνίτες, για να δείξουν τάχα ότι οι μαθητές είναι συμμορφωμένοι με την… υγειονομική ορθότητα της χούντας, αλλά ζητάνε… άλλα πράγματα. Βγήκε και ο μασκοφόρος αρχικουκουές Κουτσούμπας, κι είπε πως «οι μαθητές έχουν δίκιο. 

Τα παιδιά ζητάνε να αραιώσουν οι σχολικές αίθουσες, να βρεθούν νέες σχολικές αίθουσες, να γίνει διορισμός εκπαιδευτικών, οι οποίοι λείπουν, να γίνουν νέοι διορισμοί των εργαζομένων στην καθαριότητα για τα σχολεία», προσθέτοντας κουτοπόνηρα πως «είναι δίκαια αιτήματα. Σε αυτά είμαστε μαζί τους».

Καταλάβατε τώρα; «Σ’ αυτά», όχι στα άλλα για κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας.

Μαθητές, προσοχή! Τον πούλο από τα σχολεία οι συμμορφωμένοι και ρεζιλεμένοι μασκοφόροι της ΚΝΕ, που –κατά δήλωσή τους- μετράνε με… μεζούρες και με… αλφάδια τις μεταξύ τους αποστάσεις στις συγκεντρώσεις τους, για να τηρούν τα… υγειονομικά πρωτόκολλα της χούντας! Είναι τάτσι-μήτσι-κότσι με τη χούντα Μητσοτάκη και σκοπός τους είναι να εκτρέψουν και να εκφυλίσουν τον αγώνα σας. Ουστ!