ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ… ΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚΑΜΠ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ! ΙΣΑ ΡΕ ΜΠΟΓΔΑΝΕ, ΦΙΡΦΙΡΗ!  

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μαζικός εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας (πάνω από χίλια «προσφυγάκια» αποβιβάστηκαν χθες στο Λαύριο…), ενώ μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πλακώσουν ακόμα 2.500, «χτύπησε» -όπως ήταν αναμενόμενο!- ένας «ακροδεξιός» της Νουδούλας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κοντοστούπη Μπογδάνου (κομμουνιστή μέχρι που έγινε βολευτής της ΝΔ…), που έκανε «πρόταση» να απαγορευτούν η μπούργκα (που καλύπτει τα πάντα κι έχει ένα πλέγμα μπροστά στο σημείο που βρίσκονται τα μάτια) και το νικάμπ (που καλύπτει τα πάντα εκτός από τα μάτια) στις «προσφυγοπούλες», για την… προστασία τους από την αντρική αυθαιρεσία και για λόγους… δημοσίας τάξεως.

Φυσικά, η υποτιθέμενη «πρόταση» δεν έχει καμμία τύχη, κι έγινε καθαρά για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό – για να κρυφτεί η «κάμηλος» του μαζικού εποικισμού στα μάτια των πατριωτών ψηφοφόρων.

Και βέβαια, δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Αφενός μεν διότι το 99% από τις «προσφυγοπούλες» στην Ελλάδα φοράει απλή μαντίλα (που αφήνει ακάλυπτο το πρόσωπο), κι όχι μπούργκα ή νικάμπ.

Και αφετέρου, διότι το πρόβλημα δεν είναι αν φοράνε οι «προσφυγοπούλες» μπούργκες ή νικάμπ, αλλά το ότι  βρίσκονται στην Ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ! Να απελαθούν στις χώρες τους ή να πάνε όπου αλλού θέλουν, και δε μας ενδιαφέρει καθόλου τι φοράνε και τι δε φοράνε!

Αλλά, επειδή η Νουδούλα και οι Μπογδάνοι δεν έχουν σκοπό να κάνουν απελάσεις, μπούργκες και νικάμπ «κοσκινίζουν»!