ΒΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΛΛΑ –ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ!- ΕΧΘΕΣ ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΑ… ΧΑΝΙΑ!

Για το «καμάρι», την «λεβεντιά» και την «περηφάνεια» της φαμίλιας Μητσοτάκη, που ο υιός –και διάδοχος του θρόνου!- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο Β΄ υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, μας έλεγαν τα -μπουκωμένα!- ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι κι ότι έχει… πανικοβληθεί ο Ερντογάν Πασάς, από την παρουσία στον Έβρο αυτού του… καυχήματος της ελληνικής φυλής –κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα!- έγραφαν οι πιο… θερμόαιμοι εκ των παπαγάλων. 

Αλλά, ω του θαύματος, ο… ακοίμητος αυτός «των συνόρων φρουρός», εχθές βρισκόταν στην άλλη άκρη της Ελλάδος, στα… ακριτικά Χανιά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της φαμίλιας με τον αφέντη Πομπέο, που δημοσιεύθηκε σ’ όλα τα ΜΜΕ!

Μια-δυο μέρες κράτησε η… θητεία του διαδόχου και μετά ο «ακρίτας» έγινε… καπνός κι επέστρεψε στα συνηθισμένα του καθήκοντα: να προετοιμαστεί για να διαδεχθεί κάποια μέρα τον πατέρα του, όπως αυτός ο ζαβός διαδέχθηκε τον δικό του πατέρα και πάει λέγοντας…

Όσο υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ στην Ελλάδα, θα την κυβερνούν Μητσοτάκηδες!

(ΥΓ): Λέτε να τον πήγαν τον υιό – διάδοχο «πακέτο» στον μπαμπά Κούλη και στη μαμά Μαρέβα, με… στρατιωτικό ελικόπτερο; Σ’ αυτή τη χώρα που ζούμε, τίποτα δεν αποκλείεται!