ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η CIA ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟ… ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ;

Για το «μεγάλο deal» της κουκουέδικης εταιρείας του «μπροστινού» Πάνου Γερμανού, με την πώληση σε άλλη εταιρεία των μετοχών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Play, στην Πολωνία, που έφερε στο θησαυροφυλάκιο του Περισσού 440 μύρια, γράψαμε προχθές.

Ωστόσο, στην όλη υπόθεση προκύπτει μια εύλογη απορία: πως μια επιχείρηση που είναι γνωστό ακόμα και στις… γάτες αυτού του κόσμου, πως είναι κομματική της ΚΚΕ Α.Ε., συμμετείχε στην ιδιοκτησία μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με 13 εκατομμύρια συνδρομητές και αμύθητα κέρδη στην Πολωνία; Στην κατά γενικήν ομολογίαν, πιο αντικομμουνιστική χώρα του κόσμου!

Είναι σαφές, πως αν ήθελε η CIA ή οποιαδήποτε άλλη μυστική υπηρεσία του δυτικού κόσμου να τερματίσουν την τεράστια κονομισιά της ΚΚΕ Α.Ε., την τερμάτιζαν μέσα σε μια μέρα! Αρκούσε μια πληρωμένη «αποκάλυψη» σε οποιοδήποτε ΜΜΕ της Πολωνίας, ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας Play ήταν το σταλινικό κόμμα της Ελλάδος και μια φωτογραφία του Κουτσούμπα, να ποζάρει υπερηφάνως δίπλα σ’ ένα τεράστιο πορτραίτο του Στάλιν! Καπνός θα γίνονταν την ίδια μέρα και τα 13 εκατομμύρια των πελατών της εταιρείας!

Γιατί άραγε δεν την έκανε αυτή την –πανεύκολη!- χαλάστρα στο άκρως… αντιαμερικανικό κόμμα της Ελλάδος η CIA; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα και πέραν από τα ανέξοδα συνθήματα περί «ιμπεριαλιστών» και «φονιάδων των λαών», η ΚΚΕ Α.Ε. είναι παράρτημα της CIA; Στην οποία αποδεδειγμένα στρατολογήθηκαν όλα τα πρακτόρια των μυστικών υπηρεσιών των ανατολικοευρωπαϊκών χωρών μετά την αυτό-κατάρρευση του κομμουνισμού;