ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΒΓΑΛ’ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ HOT SPOT ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!

Γενεές δεκατέσσερις τον έχουμε περάσει τον Μηταράκη, αλλά στην περίπτωση αυτή του βγάζουμε το καπέλο!

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ξεσπαθώνουν κατά της επέκτασης του hot spot των Θερμοπυλών ο σαπιοδεξιός δήμαρχος Λαμίας Ευθύμιος Καραΐσκος και ο όμοιός του, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Φάνης Σπανός.

Μόνο που σύμφωνα με τον Μηταράκη, τα δύο αυτά… ρατσιστόμουτρα είχαν συμφωνήσει στην επέκταση χωρίς να εκφράσουν την παραμικρή αντίρρηση! Ιδού η ανακοίνωση του Μηταράκη, με την οποία βγάζει στη σέντρα τους δύο σαπιοδεξιούς παράγοντες της περιοχής, που πρέπει εδώ και τώρα να «λιντσαριστούν» (πολιτικά εννοούμε…) από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της περιοχής των Θερμοπυλών:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, και του δημάρχου Λαμιέων, Ευθύμιου Καραΐσκου, το υπουργείο Μετανάστευσης διευκρινίζει ότι αναφορικά με την επέκταση της υπάρχουσας δομής φιλοξενίας στις Θερμοπύλες, το υπουργείο ενήργησε ύστερα από πρόταση του δημάρχου Λαμιέων, ο οποίος σε συνάντηση με τον κ. Μηταράκη, στις 10 Φεβρουαρίου, πρότεινε την επέκταση της υπάρχουσας δομής φιλοξενίας στις Θερμοπύλες, αντί για την δημιουργία νέας δομής στη θέση Μαυρομαντήλα.

Την πρόταση του κ. Καραΐσκου αποδέχτηκε ο κ. Μηταράκης και από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, με το οποίον, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, είχαν συστηματική επικοινωνία.
Το αποτέλεσμα των αναλυτικών συζητήσεων, στις οποίες τέθηκε και το θέμα της διοίκησης της δομής, ήταν να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να εκδοθεί τον περασμένο Μάιο το σχετικό ΦΕΚ χωροθέτησης και άδειας κατασκευής.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο κ. Μηταράκης και οι συνεργάτες του διατήρησαν συστηματική επικοινωνία τόσο με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό όσο και με τον δήμαρχο Λαμιέων κ. Καραΐσκο, χωρίς να διατυπώσουν τις αντιρρήσεις που εκφράζουν σήμερα δημοσίως. Ίσως επηρεάστηκαν από την πρόσφατη επικαιρότητα».

Ο λαός των Θερμοπυλών έχει το λόγο! Πολιτικό «λιντσάρισμα» στους δύο θρασύτατους σαπιοδεξιούς, για να πάρουν το «μήνυμα» και οι υπόλοιποι, που άλλα λένε στις κλειστές συσκέψεις κι άλλα στον κοσμάκη!