ΕΤΣΙ! ΝΤΟΡΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ… ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ! «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ»!

Δεν προλαβαίνουν τις τελευταίες μέρες να μαζεύουν εξευτελισμούς οι «ακροδεξιοί», «Βουκεφάλες», «Μακεδονομάχοι» και τα ρέστα, της Νουδούλας!

Τη μία έρχεται ο Ζάεφ και τους λέει πως «ο Κούλης έχει κάνει πολλά για μας». Την άλλη, μαθαίνουν για τις τρεις συμφωνίες με την «Βόρεια Μακεδονία». Την παράλλη, βάζει ο Δένδιας το «ιστορική» μπροστά από την Συμφωνία των Πρεσπών, στο επίσημο κείμενο του υπουργείου του για την συνάντηση με τον αφέντη Πομπέο. Πριν προλάβουν να συνέρθουν από τη μία κατακεφαλιά, τους έρχεται άλλη… σβουριχτή! Όχι ότι τους ενοχλεί προσωπικά, γιατί πρόκειται για κοπρόσκυλα που πιστεύουν μόνο στο χρήμα και το συμφέρον τους, αλλά τους χαλάει τη… σούπα. Με τι μούτρα θα βγουν τώρα στην πιάτσα να ψήσουν τους πραγματικούς πατριώτες ότι ο Κούλης είναι… πατριωτάκι;

Κι αφού μιλάμε για… σβουριχτές, σήμερα βγήκε η Ντόρα στον ΣΚΑΪ και είπε πως η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει… σταθερότητα στην Ελλάδα. Ιδού η δήλωσή της – κατακεφαλιά: «Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια συμφωνία, που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή». 

Αυτά και σκασμός, καθάρματα «Βουκεφάλες»! Βορειομακεδονομάχοι!