ΑΛΗΤΑΡΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΚΕΝΩΝΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ Σ’ ΕΝΑ… 20ΛΕΠΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ 13 ΗΜΕΡΕΣ!

Τα μάθατε τα νέα πατριώτες; Οι «άριστοι» -μάτσα τα πτυχία!- του «επιτελικού» κράτους, που θα εκκένωναν το Μάτι μέσα σ’ ένα… 20λεπτο και θα προλάβαιναν την καταστροφή, έχουν αφήσει εγκλωβισμένους και αβοήθητους τους κατοίκους χωριών της Καρδίτσας εδώ και 13 ημέρες! Που 13 να’ ναι οι ώρες τους, κι εκείνες στο κρεβάτι!

Πρόκειται για τους κατοίκους της Αργιθέας, που παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στην περιοχή και κάνουν εκκλήσεις για βοήθεια στους «αρίστους» του «επιτελικού» κράτους!

Και για να μη νομίζετε πως… υπερβάλλουμε από… αντιπολιτευτική μανία, σας παραπέμπουμε στο σχετικό ρεπορτάζ του –υπεράνω πάσης αντιπολιτευτικής υποψίας!- protothema.gr. Ιδού τα χάλια τους:
«Έκκληση για βοήθεια στους αρμόδιους έκανε ο Δημήτρης Γρίβας, εγκλωβισμένος κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα καθώς, όπως είπε, ο ίδιος και οι συντοπίτες του είναι αποκλεισμένοι επί 13 ημέρες, από τη στιγμή που τους χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός».

«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε», είπε νωρίς σήμερα το πρωί ο ο Δημήτρης Γρίβας, κάτοικος της περιοχής, κάνοντας στους αρμόδιους έκκληση για βοήθεια.
Ο κ. Γρίβας μιλώντας στο Οpen σημείωσε πως το ρεύμα επανήλθε μετά από επτά ημέρες και αράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι.
«Μας λένε ότι δουλεύουν τα μηχανήματα αλλά η κατάσταση είναι απαράδεκτη 13 μέρες μετά την κακοκαιρία. Δεν είχαμε ρεύμα για 7 μέρες, ούτε τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Έπρεπε να πετάξουμε όλα τα προϊόντα που καταστράφηκαν» τόνισε μεταξύ άλλων».

Τα σχόλια, δικά σας!