ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΙΜ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΒΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ! 

Ποια «Πράβντα»; Και ποια εγκώμια προς τον «μεγάλο πατερούλη», «πάνσοφο ηγέτη», «φωτεινό φάρο των λαών» και τα ρέστα, Στάλιν; Ποια Βόρεια Κορέα και ποια εγκώμια προς τον Κιμ; Μία δεν πιάνουν όλα αυτά μπροστά στα εγκώμια προς τον ζαβό δικτάτορα Κούλη-Μωυσή Μητσοτάκη, από τα ξεδιάντροπα –και μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ!- εγχώρια παπαγαλάκια του! Τον έχουν αποκαλέσει «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «Ηρακλή», «Κέννεντυ» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους! Και τώρα φτάνουν να τον ταυτίζουν με την… ελληνική σημαία στο Καστελόριζο!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που γράφτηκε στο liberal.gr (του «νονού» του Μωυσή και πολύ μεγάλου αρπαχτικού του δημοσίου χρήματος…) και αηδιάστε ελεύθερα:   

«Ο Μητσοτάκης και η σημαία στο Καστελόριζο

Τι κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ελληνική σημαία που κυματίζει στο ύψωμα πάνω από το Καστελόριζο; Και τα δύο σε κάνουν να αισθάνεσαι υπερηφάνεια.

Τι προάλλες ήταν το βίντεο με την ελληνική σημαία να κυματίζει από ψηλά στο ακριτικό νησί της Ελλάδος. Την Πέμπτη το απόγευμα, το διάγγελμα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος του κορονοϊού από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

1.290 λέξεις, εννέα λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, τρεις φορές «Συμπολίτες μου». Τόσα χρειάστηκαν για να παραδώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένα ακόμη μάθημα πολιτικής επικοινωνίας και διαχείρισης κρίσεων…».

Φτου σας και ξανά φτου σας ξεφτιλισμένα όντα! Αλλά, κρατάμε «τεφτέρια» και θα’ ρθει η ώρα του «λογαριασμού» και της «πληρωμής»! Δημοσίως, στην Πλατεία Συντάγματος!