ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΠΑΣΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ! ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ!

Ίσες αποστάσεις από Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν (ότι είναι η Κύπρος για την Ελλάδα είναι και το Αζερμπαϊτζάν για την Τουρκιά…) τηρεί το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, ο γιός του «σκύλου των Ες-Ες» και καμάρι των πουστοφρόνων, που αυτοαποκαλούνται παραπλανητικά «εθνικόφρονες», για να καλύψουν τις πομπές τους! Και παρά το γεγονός ότι η επιτιθέμενη πλευρά είναι το Αζερμπαϊτζάν, το γιουσουφάκι που το λένε Μητσοτάκη καλεί τα δύο μέρη να δείξουν… αυτοσυγκράτηση!!!

Προφανώς, για να μην στενοχωρήσει τον Οθωμανό Πασά του, τον οποίο περιμένει πως και πως στον «διάλογο», για να του χαρίσει τον μισό εθνικό πλούτο στο Αιγαίο, όπως έχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός του Γραικυλιστάν! 

Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση – αιώνιο μνημείο ντροπής και καταισχύνης, του ψευτο-υπουργείου Εξωτερικών του προτεκτοράτου Γραικυλιστάν-Μητσοτακιστάν:
«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων.
Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ.
Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος…».

(ΥΓ): «Εθνικόφρονες», βρείτε τρύπα να κρυφτείτε! Γιατί γι’ αυτά που κάνετε, αναλόγως θα «πληρωθείτε»!