ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ!

Μάντεις δεν είμαστε, ούτε και… προφήτες, αλλά τυχαίνει να γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που λειτουργεί αυτό το άθλιο Ψευδοκράτος-Μπανανία-Προτεκτοράτο, σε σχέση με το παρακράτος του!

Όπως τα γράψαμε την Πέμπτη εξελίχθηκαν τα πράγματα, σχετικά με τους συλληφθέντες για τη γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά στο Κουκάκι.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 8ο ανακριτή, ο 42χρονος ποινικός (συνεργάτης του Παλαιωκώστα), που ήταν κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος.
Ενώ, ελεύθεροι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας αφέθησαν οι δύο «αντιεξουσιαστές» που είχαν συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, αλλά οι κατηγορίες που τους ασκήθηκαν ήταν σε βαθμό… πλημμελήματος – ακριβώς για να αφεθούν ελεύθεροι! 

Προς δόξαν των… αντιτρομοκρατών της Νουδούλας – που θα… εξαφάνιζαν τα «γκρουπούσκουλα» και θα… πάτασσαν την μαρξιστική τρομοκρατία!

Ασφαλές συμπέρασμα: Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε, αλλά το μαρξιστικό παρακράτος ίδιο μένει! Στην υπηρεσία της εξουσίας (με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ), που τόσο σκληρά… πολεμά!