Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΛΕΥΗΣ!

Ο ιός από τη Γιουχάν έχει βγάλει έξω την κόκκινη γλώσσα του, έχει ανοίξει τα σχιστά κίτρινα μάτια του και χλευάζει όλους εκείνους που θέλησαν να τον αξιοποιήσουν, και με τη βοήθεια της τηλεοπτικής πλύσης εγκεφάλου να κερδίσουν δισεκατομμύρια και να ελέγξουν τους πληθυσμούς. Είναι πλέον σε όλη την υφήλιο αντιληπτό ότι τα περιοριστικά μέτρα για τον covid19 αφορούν κυρίως τους φτωχούς ανθρώπους, διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες και πλήττουν τη Δημοκρατία και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι διαδηλώσεις εναντίον του lockdown, της απάνθρωπης μάσκας και του ηλικιακού ρατσισμού είναι τεράστιες. Λαοθάλασσες Ευρωπαίων και Αμερικανών διαμαρτύρονται κατά της ανεργίας, του μειωμένου εισοδήματος, της τηλεργασίας, και των επικίνδυνων εμβολίων που ήδη στις δοκιμές προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες.

Τόσο στη Γηραιά ήπειρο όσο και στη βόρεια Αμερική καγχάζουν και αποδοκιμάζουν πλέον τους λοιμωξιολόγους που ισοπέδωσαν την παγκόσμια οικονομία, βύθισαν την ανθρωπότητα σε ύφεση και έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι των πολυεθνικών της πληροφορικής, των φαρμάκων και των μεταφορών που τριπλασίασαν εντός ολίγων μηνών τα δισεκατομμύριά τους.

Εδώ, στην πατρίδα μας, καθίστανται πλέον γελοίοι όσοι λοιμωξιολόγοι βγαίνουν καθημερινά στα παράθυρα του ΣΚΑΪ. Οι τηλεθεατές απορούν πού βρίσκουν χρόνο να είναι τόση ώρα στα τηλεοπτικά δίκτυα και ταυτόχρονα να μελετούν τα στοιχεία για τον covid19. Μιλάνε για μάσκες, περιορισμούς και τοπικά lockdown, ενώ η πρώτη αιτία θανάτου, η φτώχεια, καταλαμβάνει βαθμιαία ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο «Ιανός» ήταν το κερασάκι στην τούρτα της καταστροφής. Ο πολιτικά ανόητος (ο χειρότερος της μεταπολίτευσης) υπουργός Υγείας βγήκε χθες στην εξόχως φιλοκυβερνητική τηλεοπτική εστία του Γιώργου Αυτιά, με λαμπερό κουστούμι και φλοτάν, ακριβή γραβάτα, για να μας πει ότι συνέστησε στους γονείς του να προσέχουν. Ταυτόχρονα, όμως, αποκάλυψε ότι ο μέσος όρος των θανάτων, υποτίθεται από covid19 στην Ελλάδα, είναι τα 78 έτη! Χωρίς να προσθέσει ότι οι περισσότεροι θάνατοι έχουν ως βασική αιτία προ υπάρχουσες βαρύτατες ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά. Αμήχανος, όπως πάντα, με έντονη μικροφωνοφοβία, μασούσε τα λόγια του και δεν απαντούσε για το αν η κυβέρνηση αυτή θα περιορίσει τις κινήσεις των πολιτών άνω των 65 ετών. Ο πολιτικά ανύπαρκτος και τις περισσότερες φορές πλήρως ασυνειρμικός Βασίλης Κικίλιας, έδειξε ότι…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr