Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΟΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Ποιος οργάνωσε και εκτέλεσε την χθεσινή βεβήλωση της ελληνικής σημαίας με κόκκινη μπογιά στο Καστελόριζο, από drone, υπό τους ήχους οθωμανικών εμβατηρίων;

Όχι ο Οθωμανός Πασάς μας και το τουρκικό κράτος, λέει το υπουργείο Εξωτερικών των γραικύλων των Αθηνών, αλλά κάποιοι… άγνωστοι, πιθανότατα μια ομάδα Τούρκων «εθνικιστών μηχανικών», για να σαμποτάρει τον επικείμενο ελληνο-τουρκικό διάλογο – από τον οποίο μόνο η Τουρκιά θα έχει λαμβάνειν!

Έτσι, σε μια καταγέλαστη ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών των γραικύλων, αθωώνουν μεν τον Οθωμανό Πασά τους, αλλά του γυρεύουν να… καταδικάσει και να… διερευνήσει το περιστατικό της βεβήλωσης της σημαίας:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή προσβολή της Ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αποσκοπούν να δυναμιτίσουν τις προοπτικές αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δυο χωρών. Αναμένουμε από τις τουρκικές αρχές την άμεση καταδίκη και διερεύνηση του περιστατικού, ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Μην ανησυχείτε γραικύλοι! Δε θα χαλάσει ο «διάλογός» σας με τον Οθωμανό Πασά σας, από τέτοια «μικροπράγματα»! Θα δώσετε αυτά που έχετε προκαταβολικά δεσμευτεί να του δώσετε, θα σας πούνε «μπράβο» οι διεθνείς σας αφέντες και θα σας κρατήσουν στην εξουσία της Γραικυλίας!