ΒΑΣΤΑΤΕ… ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Τ’  ΑΛΟΓΑ! Η ΕΣΧΑΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΙΑ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι τρεις συμφωνίες με τα Σκόπια που έχουν κατατεθεί στη βουλή και αφορούν την οικονομική συνεργασία με τα την «Βόρεια Μακεδονία», την ενταξιακή πορεία της στην Ε.Ε. και την από κοινού φύλαξη του FIR της από αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Μάθαμε δε σχετικά μ’ αυτές, τις ημέρες της επίσκεψης Ζάεφ στη χώρα αυτού που δήλωνε κάποτε πως… δε θα υποδεχόταν ποτέ πρωθυπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας».

Ήδη, κυκλοφορούν διάφορες φήμες, πως το θέμα έχει παγώσει, γιατί η κυβέρνηση… δε βρίσκει κανέναν πρόθυμο εισηγητή, αλλά και πως υπάρχει… αντάρτικο και απειλή… καταψήφισης των συμφωνιών από τους… «Μακεδονομάχους» της Νουδούλας.

Λοιπόν, εδώ που φτάσαμε, η Νουδούλα δίνει την έσχατη… «Μακεδονομαχία» της. Τόσο ψεύτικη όσο και οι προηγούμενες!

Η αλήθεια είναι η εξής: και πρόθυμοι εισηγητές υπάρχουν και απειλή καταψήφισης δεν υπάρχει καμμιά! Απλώς, δόθηκε μια παράταση στο θέμα, γιατί οι τέως… «Βουκεφάλες» της Νουδούλας δεν μπορούν να «απορροφήσουν» προπαγανδιστικά τους κραδασμούς και από την επίσκεψη Ζάεφ και την ομολογία του ότι ο Κούλης «έχει κάνει πολλά για μας» και από την ψήφιση των συμφωνιών. Αλλά και για να περάσει στην κοινή γνώμη η εντύπωση πως υπάρχει εντός της Νουδούλας μια… «σκληρή» πτέρυγα, που τουλάχιστον πιέζει την κυβέρνηση προς… εθνική κατεύθυνση.

Οι συμφωνίες, λοιπόν, θα ψηφιστούν απ’ όλους τους… last years Μακεδονομάχους στον… κατάλληλο χρόνο –όταν θα υπάρχει σε εξέλιξη κάποιο άλλο σπουδαίο θέμα, που θα καλύψει κάπως την ψήφιση των συμφωνιών- και ο μόνος «Μακεδονομάχος» που έχει πάρει… άδεια, όχι να καταψηφίσει  τις συμφωνίες, αλλά απλώς να μην παρίσταται στη βουλή, προφασιζόμενος… ασθένεια, είναι ο Αντωνάκης Σαμαράς.

Μάλιστα, οι… «Βουκεφάλες» θα επικαλεστούν σπουδαίο… εθνικό λόγο για ψηφίσουν τις συμφωνίες, ήτοι ότι το κάνουν για να υπάρχει φύλαξη του FIR της «Βόρειας Μακεδονίας» από ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, γιατί δήθεν σε διαφορετική περίπτωση ο Ζάεφ θα συμφωνήσει να το αναλάβουν αυτό οι Τούρκοι!

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν άλλο οι εθνοπροδότες που κάποτε μας το έπαιζαν… πατριώτες!