ΟΙ… ΑΝΗΣΥ-ΧΟΥΝΤΕΣ! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

Τρόμο και πανικό έχουν προκαλέσει στην αμερικανο-γερμανόδουλη χούντα Μητσοτάκη οι καταλήψεις κατά της μασκοφορίας στα σχολεία, που πανελλαδικά ξεπερνούν τις διακόσιες! Καθώς, υπάρχει φόβος να «παρασύρει» το μαθητικό κίνημα και την υπόλοιπη κοινωνία και να φουντώσει ένα νέο Κίνημα Αγανακτισμένων στους δρόμους και τις πλατείες, που θα γκρεμίσει τη χούντα πριν την ώρα της! Όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» κρατάνε τον κόσμο παθητικό, σε συνεννόηση με τους Κούληδες!

Έτσι, με παραπλανητικά και κατευθυνόμενα από τα υπόγεια του Μαξίμου δημοσιεύματα, οι… ανησυ-χούντες «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» στρώνουν το δρόμο της βίαιης καταστολής, για το… καλό των ξεσηκωμένων μαθητών!

Για παράδειγμα, το Πρώτο Ψέμα –που λειτουργεί ως άτυπη «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» της χούντας»- κινδυνολογεί γράφοντας πως το «βασικό σημείο ανησυχίας είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει αν τηρούνται κάποια μέτρα προφύλαξης και πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση».

Χέστηκε –μετά συγχωρήσεως!- η χούντα, που «παστώνει» 25-30 μαθητές στην ίδια τάξη, για το αν τηρούνται τα… «μέτρα προφύλαξης» στις καταλήψεις! Οι πολιτικές επιπτώσεις την καίνε!

Μόνο να μην επιχειρήσει καταστολή, γιατί την περιμένουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις!