«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΠΕΙΤΕ… ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ!  

Λοιπόν, «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι της Νουδούλας, που δε γουστάρετε «προσφυγάκια» στις περιοχές σας (να φύγουνε, να πάνε… αλλού), πείτε αλεύρι! Ο Μουσταφά σας γυρεύει!

Άρχεται μεθαύριο Δευτέρα ο νέος γύρος μαζικού εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδας, ως αποτέλεσμα του –τριπλού!- εμπρησμού της Μόριας από ρουφιάνους κυπιτζήδες, σκύλους του Μητσοτάκη – κι όχι βέβαια από τους 5-6 Αφγανούς πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν για τα μάτια του κόσμου.

Έτσι, με αφορμή τις «ειδικές συνθήκες» που έχουν διαμορφωθεί στην Λέσβο, 700 «προσφυγάκια» θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα από τη Λέσβο τη Δευτέρα με ειδικά ναυλωμένο πλοίο το οποίο ήδη βρίσκεται εδώ και 15 μέρες αγκυροβολημένο στο Σίγρι της Λέσβου.

Η επόμενη μεγάλη μετακίνηση θα γίνει την Πέμπτη, ενώ στόχος των «εθνικοφρόνων» Μπουμπουκο-βοριδο-μπογδάνων και CIA, είναι να μετακινηθούν στην ενδοχώρα συνολικά 2.500 «προσφυγάκια» μέσα στις επόμενες 10 ημέρες! Και έπεται συνέχεια…

«Εθνικόφρονες» ψηφοφόροι, αφήστε τις… τσιριμόνιες και τις… ρατσιστικές υστερίες κι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους νέους σας γείτονες! Ο καθένας, ότι ψηφίζει παίρνει! Νουδούλα θέλατε; «Προσφυγάκια» θα λάβετε και βγάλτε το σκασμό, παλιοκουφάλες!