220+ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ! ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ!

Περισσότερα από 220 σχολεία –Γυμνάσια και Λύκεια- είναι υπό κατάληψη σ’ ολόκληρη τη χώρα, με κύριο αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας.

Ταυτοχρόνως, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προσπάθεια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για καπέλωμα των κινητοποιήσεων με πολλά και διάφορα αιτήματα, πρακτικώς ανεφάρμοστα (όπως, επιπλέον προσλήψεις καθηγητών και προσωπικού καθαριότητας, αραίωμα των τάξεων, κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων, κ.τ.λ.) έτσι ώστε να περάσει στα «ψιλά» το αίτημα της κατάργησης της υποχρεωτικής μασκοφορίας –με την οποία συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ- και να εκφυλιστεί ο μαθητικός αγώνας!

Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι της εκτροπής των καταλήψεων από την πραγματική τους αιτία –την υποχρεωτική μασκοφορία- έχει μπει και το μαρξιστικό καθηγηταριό, που στην αρχή ωρυόταν κατά των αγωνιζόμενων μαθητών και τώρα το παίζει… προστάτης τους, προωθώντας πονηρά πολλά αιτήματα άσχετα με την υποχρεωτική μασκοφορία. Φυσικά, η προσπάθεια αυτή των συριζοκουκουέδων γίνεται σε πλήρη συνεννόηση με την… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη!

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, καπελωμένη από κνίτες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»! 

Η άτιμη μεθόδευση της χούντας και των αριστερών μασκοφόρων της… υγειονομικής ορθότητας, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!