ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΘΑΡΜΑ! ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΒΙΟΥΣ «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»! 

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε πως θα συμβεί, αλλά δεν ξέραμε πότε, ανακοίνωσε σήμερα στη βουλή ο εκπρόσωπος της Χούντας Πέτσας.

Ο οποίος, μιλώντας  στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου όπου συζητείται νομοσχέδιο με τα πρώτα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, ανακοίνωσε νέα «λίστα Πέτσα» για τους… πληγέντες «αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους» (στην παρούσα φάση μόνο για τους καναλόβιους…), έτσι ώστε να συνεχίσουν να εμφανίζουν τον ζαβό δικτάτορα ως «Μωυσή», «Ηρακλή», «Τσώρτσιλ», «Κέννεντυ» και «σούπερ γκόμενο με κορμί λαμπάδα» και την καρακαλτάκα του ως «στιλάτη» και «υπέρκομψη», που «πρέπει να τη μιμηθούμε όλες»!

Ιδού πως ανήγγειλε το νέο μπούκωμα των λυσσασμένων εχθρών του λαού με εκατομμύρια, ο χουντικός… κουβαρντάς – με την τσέπη του ελληνικού λαού:

«Η ενημέρωση σώζει ζωές. Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Θα υπάρξει νέα εκστρατεία ενημέρωσης. Η εκστρατεία ενημέρωσης αφορά μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Το ποσό που θα διατεθεί σε αυτή τη φάση θα είναι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και πληρωμή αναδόχου. Στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση πολιτών».

(ΥΓ): Έλληνες, αντισταθείτε! Κλείστε τις τηλεοράσεις! Πληρώνονται –από το υστέρημά μας!- για να μας φλομώνουν στο ψέμα!