ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ «ΣΠΑΣΟΥΝ» ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ! (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1991, επί πρωθυπουργίας του πατρός Μητσοτάκη, δόθηκε εντολή στην ΟΝΝΕΔ να «καθαρίσει» τις καταλήψεις στα σχολεία. Με αποτέλεσμα, τον θανάσιμο τραυματισμό του αριστερού καθηγητή Τεμπονέρα, σε σχολείο της Πάτρας, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κι έφερε την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα εμφυλίου!

Φαίνεται πως την ίδια τακτική, της ωμής βίας, επιλέγει και ο υιός Μητσοτάκης! Έτσι, σήμερα τραμπούκοι τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, συνεπικουρούμενοι από μισθωμένους μπράβους νυχτερινών κέντρων, οπλισμένοι με ρόπαλα και σιδερόβεργες και υποδυόμενοι τους… γονείς που δήθεν «ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους», επιχείρησαν να «σπάσουν» κατάληψη των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Αλίμου! Η δε «αστυνομία», είχε πάρει εντολή να μην έχει παρουσία στο χώρο, μέχρι που να γίνει η «δουλειά»!

Αλλά, παρά την ωμή βία κατά των μικρών μαθητών, η κατάληψη δεν έσπασε και το τραμπουκαριό έφυγε άπραγο!

Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη-κάθαρμα, πριν αιματοκυλίσει την Ελλάδα μας! Στα τσακίδια αυτός κι όλο του το σόι! Καταλήψεις παντού!