ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΨΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΚΑΙ «ΑΠΑΤΡΙ»!

Έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πως η χούντα Μητσοτάκη χαίρει ασυλίας απ’ όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου», προκειμένου να περάσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και το νέο Μνημόνιο, που θα προκύψει οπωσδήποτε μετά από το δεύτερο γενικό lockdown – η επιβολή του οποίου είναι θέμα λίγων ημερών, μπορεί και ωρών!

Άλλωστε, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή – να μην υπάρχει καμμιά «παραφωνία»! Και αντ’ αυτής, να είναι στη βουλή η πολύ βολική και απολύτως ελεγχόμενη «ακροδεξιά» του ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλου!

Έτσι, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τσακαλώτος, με άρθρο του στο tvxs του Κούλογλου, υπέδειξε στα συντρόφια να μην αποκαλούν «απατεώνες» τους ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες και προδότες της χούντας Μητσοτάκη: «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες»

Επιπροσθέτως, με εντολή Τσίπρα, κλήθηκε σε απολογία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία χαρακτήρισε «άπατρι» και έχοντα «διεθνιστικές απόψεις» τον αρχιπροδότη Μητσοτάκη, καθώς όπως είπε ο Φίλης «στην ηθική της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου, δεν μπορεί να κατηγορείται κανένας για άπατρις».

Καταλάβατε τώρα τι βρώμικο παιχνίδι παίζουν πίσω από τις πλάτες μας όλοι οι «τοξότες»; Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!