ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΟΙ «ΤΖΟΥΜΠΕΔΕΣ»!

Ζήτωσαν πάλι οι… «μενουμευρωπαίοι» κομψευόμενοι δανδήδες των κολεγίων, που όμως κατά βάθος παραμένουν Μπαλκάνιοι «Τζουμπέδες»* του χειρίστου είδους.

Έτσι, τις πρωινές ώρες σήμερα κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ ΦΕΚ Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία προβλέπει την οδήγηση δίκυκλων έως 125 cc με δίπλωμα αυτοκινήτου, στα πλαίσια της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή.

Ωστόσο, σε λίγη ώρα τα δεδομένα… άλλαξαν, κι όπως διευκρινίστηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση… δεν είναι ικανή να αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί μόνο με νέο νόμο!!!

Τι είχε συμβεί; Διάβασαν τα καθέκαστα οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών, που αρμέγουν τον κοσμάκη, πήραν τηλέφωνο κι έκαναν τα παράπονά τους τον αρχιφαύλο Μητσοτάκη, κι αυτός ο γνήσιος «Τζουμπές» έδωσε εντολή να  συνεχίσει να ισχύει ο νόμος των Μπαλκανίων κι όχι της Ευρώπης, για να μη χάσουν την κονόμα οι «νοικοκυραίοι»! 

Αυτοί είναι οι κλεφτοκοτάδες με τα γουρουνοτσάρουχα**, που εμφανίζονται ως…  «Ευρωπαίοι» μόνο όταν η Ευρώπη επιβάλλει στον ελληνικό λαό Μνημόνια, φόρους και χαράτσια! 

*Τζουμπές. Παρατσούκλι του παλαιού πολιτικάντη Δημήτριου Βούλγαρη, που έμεινε στην Ιστορία ως ο χειρότερος εκπρόσωπος της φαυλότητας στην Ελλάδα!

**Τέτοια φορούσαν οι κλεφτοκοτάδες και αλογοσούρτες πρόγονοι των «μεγάλων πολιτικών τζακιών», που μας παριστάνουν τους… «αριστοκράτες»!