ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ!

Όπως ακριβώς το «προβλέψαμε» -και δεν είμαστε… μάντεις- θα γίνει με τα ελληνο-τουρκικά! Στις αρχές Οκτωβρίου άρχεται ο «διάλογος» (το μεγάλο ξεπούλημα!) «εφ’ όλης της ύλης»! 

Που θα περιέχει και υφαλοκρηπίδα, και αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, και μειονότητα Θράκης, υπό την αυστηρή επίβλεψη της φράου Μέρκελ!

Η οποία, σύμφωνα με τους Τουρκαλάδες «προειδοποίησε την Ελλάδα σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου τα οποία από τη δεκαετία του 1960 εξόπλισε και εγκατέστησε στρατό. 

Τα νησιά τα οποία βάση του διεθνούς δικαίου πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα, συνιστούν απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας».

Κι όσο κι αν κάτι τέτοιο θεωρείτο δύσκολο να το αποδεχθεί οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, για το φόβο του πολιτικού κόστους, για τον Μωυσή Μητσοτάκη τίποτα δε θεωρείται δύσκολο, καθώς πιστεύει ότι με τον έλεγχο των ΜΜΕ και τους κυπιτζήδες που αλωνίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορέσει να εμφανίσει την ταπείνωση ως… εθνικό θρίαμβο!

Κι είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης έχει ήδη αποδεχθεί την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, καθώς ΔΕΝ διαψεύστηκαν -ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως!- τα περί σχετικού πρακτικού που το προβλέπει κι έχει ήδη υπογραφεί στο Βερολίνο, κατά την συνάντηση  του συμβούλου του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν και της  επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του αρχιπροδότη Μητσοτάκη, Ελένης Σουρανή!

Μόνη λύση για την αποτροπή της προσχεδιασμένης προδοσίας, η άμεση ΑΝΑΤΡΟΠΗ της χούντας Μητσοτάκη! Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον!