ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ! ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Αγριεύουν τα πράγματα στα σχολεία, καθώς τραμπούκοι του Μητσοτάκη δε διστάζουν να επιτίθενται και να χειροδικούν στα παιδιά που κάνουν κατάληψη αρνούμενα να φορέσουν μάσκες!

Έτσι, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων, όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές, ο Διευθυντής του σχολείου –και φανατικός οπαδός του Μητσοτάκη!- επιτέθηκε σε παιδιά, χωρίς να διστάσει μάλιστα να χειροδικήσει, παρουσία των καθηγητών οι οποίοι ήταν απλοί θεατές!
Κατ’ αρχάς, ο τραμπούκος του ζαβού δικτάτορα απείλησε τους μαθητές, ενώ πήρε έναν σιδερένιο κόφτη, με σκοπό να σπάσει τις αλυσίδες στην πύλη. Κι όταν οι μαθητές έβαλαν μπροστά τα χέρια τους για να προστατεύσουν την κλειδαριά, ο τραμπούκος άρχισε να τα χτυπά με μανία!

Στη συνέχεια, πήρε δύο ποδήλατα που είχαν τοποθετηθεί οι μαθητές στην πύλη και τα κατέστρεψε προκλητικά!

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες γονέων και μαθητών, την προηγούμενη μέρα ο τραμπούκος πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε στο σχολείο κι άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους μαθητές!

Τέτοιος ζήλος από έναν καθηγητή για να σπάσει η κατάληψη; Ή μήπως υπάρχει σχετική εντολή Μαξίμου στο τραμπουκαριό που ελέγχει;

Και για όποιον δεν θυμάται, ανάλογες καταστάσεις είχε ζήσει η Ελλάδα στις καταλήψεις του 1990, επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα την δολοφονία καθηγητή στην Πάτρα! Φαίνεται πως οι κακοί δαίμονες του Ελληνισμού έχουν σκοπό να αιματοκυλίσουν τη χώρα, για να επιβληθούν στον ελληνικό λαό! Έλληνες, αντισταθείτε!