ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΔΗΓΕΙΣ! ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ… ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΕΣ!

Στην ΕΣΣΔ του Στάλιν, την εποχή της εκβιομηχάνισης, είχαν συμβεί πάμπολλα ατυχήματα και σε μηχανήματα και σε εργάτες. Τα οποία οφείλονταν κυρίως στην απειρία των εργατών στον χειρισμό των μηχανημάτων. Κάθε φορά όμως που συνέβαινε κάποιο ατύχημα, οι σταλινικοί το χρέωναν σε υποτιθέμενους… «σαμποταριστές», «πράκτορες», κ.τ.λ., μηχανικούς ή εργάτες, που συλλαμβάνονταν και οδηγούνταν στα Γκουλάγκ για τα… περαιτέρω.

Από τότε έχουν περάσει δεκαετίες, ο Στάλιν πέθανε και ο σταλινισμός μαζί του, αλλά οι σταλινικές μέθοδοι ξαναζούν στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, το Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν! Μέσω του εμπειρότατου σε ζητήματα μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ και νυν υπουργού και… αριστερού χεριού του ζαβού δικτάτορα Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκου!

Ποιος φταίει, λοιπόν, για τον απερίγραπτο συνωστισμό που παρατηρείται καθημερινά σε όλα τα ΜΜΜ της Αθήνας – και μάλιστα σε εποχή έξαρσης του κορωνοϊού; Η χούντα Μητσοτάκη που δεν ανανεώνει τον «στόλο» και δεν προσλαμβάνει οδηγούς;

Ασφαλώς και όχι! Φταίνε οι… «σαμποταριστές», που «έχουν οργανωμένο σχέδιο βανδαλισμών συρμών και κάθε βράδυ σπάζουν τζάμια και πόρτες στους συρμούς και έτσι το πρωί δεν έχουμε επαρκή αριθμό συρμών να δρομολογήσουμε», όπως υποστηρίζει σε μια καταγέλαστη και κατάπτυστη ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ του Μητσοτάκη!

Όποιος είναι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ ας τους πιστέψει!