ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΕΛΑΤΕ, «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 100 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Με μια… επιχείρηση-αστραπή και χωρίς καμία ενημέρωση των τοπικών αρχών και των κατοίκων, έστειλε η… πολυπολιτισμική χούντα Μητσοτάκη δύο λεωφορεία με «προσφυγάκια» στα Καμένα Βούρλα.
Τα –αγνώστου προελεύσεως!- «προσφυγάκια» θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο, το οποίο ήταν κλειστό και μέσα σε δύο ημέρες ετοιμάστηκε προκειμένου να τους φιλοξενήσει.

Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα, ο δήμαρχος έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αντίθεσή του και λέει διάφορα μεγάλα λόγια: «δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρει σφοδρά αντίθετους, δηλώνουμε ξεκάθαρα την άρνησή μας, να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, χωρίς να μας ρωτούν ούτε και να μας ενημερώνουν. Σε κάθε περίπτωση, διαμηνύουμε προς όλους, ότι θα μας βρουν απέναντί ως ανθρώπινη ασπίδα αν επιχειρηθεί η εγκατάσταση έστω και ενός μετανάστη/πρόσφυγα στους συγκεκριμένους χώρους».

Τώρα όμως είναι αργά για δάκρυα! Μητσοτάκη θέλατε («και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…) Έλληνες ψηφοφόροι, «προσφυγάκια» θα λάβετε! Μόνο το 3% που ψήφισε Χρυσή Αυγή έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται!