ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει παραγίνει το κακό των κωλόγερων οπαδών του Μητσοτάκη-κάθαρμα που επιτίθενται σε όσους πολίτες δε φοράνε μάσκα!

Έτσι, μετά από το προχθεσινό περιστατικό, με κωλόγερο οπαδό του Μητσοτάκη να γρονθοκοπεί νεαρό μέσα στο υπ’ αριθμόν 218 λεωφορείο, γιατί δεν φορούσε μάσκα, το ίδιο «έργο» επαναλήφθηκε σε άλλο λεωφορείο!  

Όλα άρχισαν όταν μια γυναίκα μπήκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και το ντόπερμαν του Μητσοτάκη της επιτέθηκε φραστικά κι απαίτησε να κατέβει, λέγοντάς της ότι ήταν… «ανεύθυνη» – σύμφωνα με την φρασεολογία των «αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων» του ΣΚΑΪ!

Κι όταν ο τραμπούκος της… υγειονομικής ορθότητας είδε ότι η γυναίκα δε φοβόταν τις απειλές του, άρχισε να την χτυπάει και να επιχειρεί να την κατεβάσει από το λεωφορείο!

Ευτυχώς, η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά, οι δε υπόλοιποι επιβάτες αντέδρασαν και τον αποδοκίμασαν!

Lockdown τώρα για τους 65+! Κατ’ αρχάς, είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους που κυκλοφορούν έξω, δημιουργούν φοβερό συνωστισμό στα ΜΜΕ, τριγυρίζοντας ασκόπως για να «σκοτώσουν» την ώρα τους και επιπλέον γίνονται πρωταγωνιστές σε θλιβερά επεισόδια! Μέσα! Μέσα για να γλιτώσει η κοινωνία της παραγωγής και της εργασίας! Μέσα για να βλέπουνε ΣΚΑΪ από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δοξάζουν τον… Μωυσή που τους… σώνει! Μέσα!

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.megatv.com/megagegonota