ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Σε μια πρωτοφανή παγκοσμίως «παρέμβαση» προχώρησε σήμερα κάποιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ονόματι Βασίλης Πλιώτας, προφανώς κατόπιν υπόδειξης του ζαβού δικτατορίσκου Μητσοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας της χούντας απαίτησε από τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της Μπανανίας Μητσοτακιστάν, να οδηγούνται στο αυτόφωρο τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», ακόμη και για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  καθώς διαπράττουν το… έγκλημα της «διέγερσης σε ανυπακοή»!!!

Και κατά των… εγκληματιών αυτών, επαπειλείται ποινή «φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή».

Είναι προφανές, ότι ο ζαβός δικτατορίσκος και η ληστοσυμμορία του τρέμουν το Κίνημα κατά των μασκών, γιατί φοβούνται πως μπορεί να μετεξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων και να τον γκρεμίσει από την εξουσία! 

Αλλά, αυτό που φοβάται τόσο πολύ, θα’ ρθει η ώρα που θα το βρει μπροστά του! Γι’ αυτό, ας κανονίσει από τώρα να έχει “stand by” τα ελικόπτερα, για να την κοπανήσει, αυτός κι όλο του το σόι! Αν προλάβει…

(ΥΓ) 1: Ουδεμία αντίδραση σ’ αυτή την καθαρά αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική «παρέμβαση», από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Αναμενόμενο… 

(ΥΓ) 2: Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι εκτός απ’ αυτή τη βουλή η Χρυσή Αυγή;