ΟΙ «ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Σε μία συνταρακτική αποκάλυψη, η οποία πέρασε –σκοπίμως!- απαρατήρητη από τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», προχώρησε το protothema.gr –που λειτουργεί ατύπως ως «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»!

Σύμφωνα με τα γραφόμενα και μη διαψευσθέντα από τους «αρμοδίους», οι «ειδικές υπηρεσίες» της ΕΛΑΣ αντί να παρακολουθούν τους πάσης φύσεως κακοποιούς και τρομοκράτες, φακελώνουν οργανωμένους πατριώτες, αλλά και απλό κοσμάκη που αντιδρά στην υποχρεωτική μασκοφορία στα σχολεία και στο εμβόλιο με το τσιπάκι, που μας ετοιμάζουν οι διεθνείς τύραννοι!

Ιδού: 

«Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δημιουργήσει ειδική ομάδα η οποία σερφάρει στο Ιντερνετ και εντοπίζει περίεργα προφίλ, γκρουπ και ομάδες που προτρέπουν γονείς και παιδιά να μη φορούν μάσκες και να μην κάνουν το εμβόλιο.

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα έγραφε για την αυτεπάγγελτη έρευνα των Αρχών από τις αναρτήσεις που εμφανίστηκαν στα social media που καλούσαν γονείς να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκα.

Και μπορεί οι περισσότεροι από τους αρνητές της μάσκας να είναι άγνωστα πρόσωπα στο πανελλήνιο, υπάρχουν όμως και κάποιες φυσιογνωμίες που έγιναν γνωστές μέσα από τα συλλαλητήρια για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, αλλά και από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής.

Και δεν μπορεί να μην επισημανθεί το γεγονός πως μεταξύ των αρνητών της μάσκας στα σχολεία είναι και από τον εκκλησιαστικό χώρο…».

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, αλλά «ρόδα είναι και γυρίζει»!