ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ! ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ FAKE NEWS ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως γνωστόν, νωρίτερα σήμερα εισαγγελέας της χούντας παρήγγειλε στους εισαγγελείς της χώρας να συλλαμβάνουν με την διαδικασία του αυτοφώρου (!!!) τους αρνητές της υποχρεωτικότητας της μάσκας, είτε ανήκουν στο Κίνημα κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας, είτε εκφράζουν την άποψή τους στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Εμάς μας «πιάνει» η δεύτερη περίπτωση. Και σας δηλώνουμε ευθαρσώς πως… μετανοούμε ειλικρινά, δια το… έγκλημά μας! Κι όχι μόνο μετανοούμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να… συνεργαστούμε και με τις «αρχές»! 

Προς απόδειξη των λεγομένων μας, σας υποδεικνύουμε ευθύς αμέσως δύο εκ των πιο κραυγαλέων αρνητών της μάσκας, οι οποίοι παραπληροφορούν το κοινό, πως η μασκοφορία κάνει… κακό!

Αν είναι δυνατόν! 

Κυρ – εισαγγελέα, δες το βίντεο και δώσε αμέσως εντολή να συλληφθούν πάραυτα αυτά τα δύο μούτρα, με την διαδικασία του αυτοφώρου, δίκασέ τους και στείλε τους γρήγορα εις φυλακάς υψίστης ασφαλείας, διότι είναι άκρως επικίνδυνα δια την δημόσιαν τάξιν, ασφάλειαν και υγείαν! Ή όχι;