ΣΗΚΩ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

Στην εποχή που όλες οι μαζικές εκδηλώσεις απαγορεύονται, με πρόσχημα τον κορωνοϊό (κοροϊδοϊό!), διεξήχθη η μόνη που είχε λάβει την άδεια του αστικού –και… υγειονομικώς ορθού!- κράτους: το φεστιβάλ της… επαναστατικής νεολαίας, της ΚΝΕ!

 

Βέβαια, οι… «ανυπάκουοι» και «επαναστάτες» της ΚΝΕ, φρόντισαν, για μια ακόμα φορά, για «την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας όλου αυτού του κόσμου», όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα τους!

Και με το παραπάνω, μιας και εκτός από τις αποστάσεις (που αυτή τη φορά δεν διευκρινίστηκε από τους καθοδηγητές αν μετρήθηκαν με… μεζούρες ή με… αλφάδια), όλοι ανεξαιρέτως οι κνίτες φορούσαν μάσκες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο και ως εκ τούτου η μάσκα δεν ήταν υποχρεωτική ούτε καν από τα διατάγματα της χούντας!

Συμπέρασμα: το δήθεν… επαναστατικό κόμμα δεν έχει απλά και μόνον συμβιβαστεί με το σάπιο σύστημα του κεφαλαίου και της αμερικανο-γερμανοκρατίας, αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πιο σκληρού πυρήνα του συστήματος!