ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΪΑΤ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!

Έρχεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ο διεθνής «σερίφης» Πομπέο, άρχεται ο ελληνο-τουρκικός «διάλογος» και καταλήγει στο ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο!

«Γι’ αυτό σας ψηφίσαμε άλλωστε», που λένε και τα διαδικτυακά τρολάκια του Μητσοτάκη – για άλλα ζητήματα. Γι’ αυτό «ψήφισαν» (επέλεξαν) τον Μητσοτάκη και οι διεθνείς αφέντες, καθώς ο Τσίπρας δε μπορούσε να χρεωθεί δεύτερη «Συμφωνία των Πρεσπών» και στο Αιγαίο, γιατί θα κατέστρεφε τελειωτικά το πολιτικό μέλλον της παράταξής του, που είναι χρήσιμη ως «εναλλακτική επιλογή» του δικομματικού συστήματος!

Μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον «διάλογο» του Μητσοτάκη με τον Οθωμανό Πασά του, έδωσε με συνέντευξή του  στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Αμερικανός πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, εκφράζοντας τη σιγουριά του για τους «αναγκαίους συμβιβασμούς» που θα κάνει το πιόνι του, ο Μητσοτάκης-κάθαρμα: 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι προσηλωμένοι σε μία 100% διπλωματική λύση, καθώς και στην σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Η Ελλάς οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή σε «διάλογο» ξεπουλήματος των πάντων και η μόνη λύση που υπάρχει για να μην ολοκληρωθεί η μεγάλη προδοσία, είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της χούντας Μητσοτάκη, με κάθε μέσον!