ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! 

Τα ψέματα τελειώνουν και –όπως όλα δείχνουν- στις αρχές Οκτωβρίου αρχίζει ο ελληνο-τουρκικός «διάλογος» που θα καταλήξει στο ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ από τον Μητσοτάκη-κάθαρμα «καζάν-καζάν» του εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο! 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που μεταδίδουν τα καθεστωτικά μέσα, ο Αμερικανός αφέντης Μάικ Πομπέο αναμένεται να επισκεφτεί την Αθήνα από 25 έως και 27 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τα ίδια μέσα: «θα φέρει εξελίξεις στα ελληνο-τουρκικά, γιατί επίκεντρο της επίσκεψής του Αμερικανού ΥΠΕΞ θα είναι η στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών».

Θυμίζουμε, ότι ο Πομπέο την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε επίσκεψη – αστραπή στη Λευκωσία, όπου και έστειλε μήνυμα υπέρ του… διαλόγου με τους Τουρκαλάδες.

Επιπλέον, ο «φίλος» μας ο Μακρόν, έκανε ανάρτηση στο Twitter, η οποία είναι γραμμένη στα γαλλικά, αλλά και στα… τούρκικα, στην οποία αναφέρει τα εξής: 

«Είναι ώρα για έναν καλόπιστο διάλογο. Στο Αξαζιό (σ.σ.: κατά την πρόσφατη Σύνοδο των MED7 στην Κορσική) στείλαμε ένα καθαρό μήνυμα προς την Τουρκία: ας ανοίξουμε και πάλι έναν υπεύθυνο διάλογο, καλόπιστα και χωρίς αφέλεια. Το ίδιο μήνυμα εστάλη και από το Ευρωκοινοβούλιο. Φαίνεται να έχει εισακουστεί. Ας προχωρήσουμε».

Είναι προφανές, ότι έρχεται η ώρα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, για την οποία προειδοποιούσαμε εδώ και πολύ καιρό! Και μόνο με ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ της χούντας Μητσοτάκη μπορεί να αποτραπεί!