ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΥ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ!

Μπορεί σε άλλα ζητήματα να τα’ χει κάνει μαντάρα η χούντα Μητσοτάκη, αλλά στην επικοινωνία… σκίζει. Βοηθούντων βεβαίως και των –μπουκωμένων με 20 εκατομμύρια ευρώ!- ΜΜΕ.

Στημένο, λοιπόν, ήταν το σώου με τη φωτογραφία που δείχνει τον δήθεν «ευσεβή» Κουμουτσάκο να κοινωνεί και που δήθεν… «δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου», όπως υποστηρίζει σε μια μεταγενέστερη καταγέλαστη ανάρτησή του.

Αλλά και ο «πάγος» που του έβαλαν μετά τα τσιράκια του Μητσοτάκη, Μόσιαλος και Χαρδαλιάς, πως «δεν αντιλαμβάνεται ποιες συμπεριφορές είναι συμβατές με την προστασία της δημόσιας υγείας» και πως «όλοι Χριστιανοί είμαστε απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας».

Στόχος του επικοινωνιακού κόλπου της χούντας του αφορεσμένου Μητσοτάκη, ήταν το “target group” (έτσι αποκαλούν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του τις ειδικές κατηγορίες των ψηφοφόρων…) των πιστών που ψηφίζουν Νουδούλα και που είναι αγανακτισμένοι με τις αντίχριστες πολιτικές της χούντας, με πρόσχημα την… υγειονομική ορθότητα.

Και να πειστούν οι «πιστοί» ότι ναι μεν η χούντα λοιδορεί και  σχεδόν απαγορεύει την Θεία Κοινωνία, αλλά πως μέσα στην Νουδούλα υπάρχουν και… πιστοί που… αψηφούν τους κανόνες. Άρα, αυτοί να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τους… πιστούς σαν τον Κουμουτσάκο, κι όχι τους «άπιστους» σαν τους Μόσιαλο και Χαρδαλιά. Μόνο που οι δύο τελευταίοι είναι «εξωκοινοβουλευτικοί» και δεν έχουν ανάγκη σταυροδότησης!

Καταλάβατε τώρα πόσο θεομπαίχτες είναι «πιστοί» και «άπιστοι» της κυβέρνησης-χούντας Μητσοτάκη;