ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΦΑΡΣΑ! ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΑ – ΚΑΝΑΔΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ… ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ!

Σα να έπεσαν απ’ τα… σύννεφα, από την υποδοχή Ζάεφ απ’ αυτόν που δήλωνε πως… «ποτέ δε θα υποδεχόταν “Μακεδόνα” πρωθυπουργό», κάνουν οι της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ – Καναδά! Και κατηγορούν τον Κούλη ότι τους… εξαπάτησε!

Ιδού και η άκρως υποκριτική επιστολή των δήθεν… εξαπατημένων κομματόσκυλων του Μητσοτάκη:

«O πρωταγωνιστής της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών Ζόραν Ζάεφ έτυχε θερμής υποδοχής από την Κυβέρνηση στην Αθήνα.

Ο άνθρωπος, τον οποίο στελέχη της ΝΔ υποδυόμενοι τους Μακεδονομάχους, κατακεραύνωναν καθόλη την ατιμωτική διαπραγμάτευση της Κυβερνησης Συριζανελ με τους Σκοπιανούς, τώρα μένουν σιωπηρά.

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, και λέμε Σκοπίων καθώς για εμας τους αληθινούς Μακεδόνες, καμία συμφωνία δεν μπορεί να γίνει σεβαστή και καμία «Βόρεια Μακεδονία» δεν υπάρχει, εξέθεσε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τα όσα είπε στην συνέντευξη του σε Ελληνικό ΜΜΕ.

Ο κ. Ζάεφ ευχαρίστησε ανοιχτά τον Ελληνα Πρωθυπουργό για τις άοκνες και διαρκείς προσπάθειες στήριξης της ενταξιακής προσπάθειας των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ λέγοντας χαρακτηριστικά

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μάχες για εμάς”. Το ερώτημα που απευθύνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό:

Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, εσείς που έχετε αρνηθεί να συναντήσετε τους εκπροσώπους των Παμμακεδονικών και που σέβεστε την απαράδεκτη όπως εσείς χαρακτηρίσατε παλαιότερα, Συμφωνία των Πρεσπών, πράγματι καταβάλλατε προσπαθειες στήριξης και προώθησης της Κυβέρνησης των Σκοπίων; Ο κ. Ζάεφ ψεύδεται οπότε και έχετε χρέος να τον διαψεύσετε κατηγορηματικά ή λέει αλήθειες που απλά αποδεικνύουν τον ρόλο και της σημερινής Κυβέρνησης;

Πότε επιτέλους θα δώσετε μάχες όχι για τους γείτονες αλλά για τους Έλληνες και την Μακεδονία μας;

Ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά δήλωνε ότι όταν γίνει Κυβέρνηση η ΝΔ, θα χρησιμοποιήσει το βέτο ως μέσο πίεσης προς τα Σκόπια στην ενταξιακή τους πορεία και θα δώσει μάχη για το ζήτημα της γλώσας και της εθνότητας. Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν είδαμε να υλοποιοείται.

Πού είναι άραγε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν πως ήταν στα κάγκελα μαζί με τον Ελληνικό λαό στον αγώνα με τα Συλλαλητήρια και τώρα είναι εξαφανισμένα ώστε να μην χάσουν την θεσούλα τους;

Που είναι όλοι όσοι χρησιμοποίησαν την οργή των Ελλήνων για δικό τους εκλογικό όφελος; Ο Ελληνικός λαός νοιώθει οτι προδόθηκε και πλέον στο μυαλό της πλειοψηφίας των Ελλήνων κυριαρχεί η σκέψη ότι η τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση ήταν σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση των Συριζανελ! Ολοι εμείς που βάζουμε την πατρίδα πάνω από κόμματα, τρώγαμε τα χημικά της αριστερής δημοκρατίας και την ίδια στιγμή εσείς κύριοι της Κυβέρνησης κλείνατε το μάτι πονηρά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά!

Κύριοι Πολιτικοί, οι Ελληνες βλέπουν και καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα θα θέλατε! Εμείς ως οι Μακεδόνες της Αμερικής παραμένουμε πιστοί στις θέσεις μας, σε αντίθεση ως φαίνεται με εσας κύριοι της Κυβέρνησης! Για εμάς δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία, αλλά μόνο μία χώρα Βόρεια της Μακεδονίας μας, της μιας και Ελληνικής Μακεδονίας.

Κύριε Μητσοτάκη, οι Έλληνες νοιώθουν προδομένοι για ακόμη μία φορά, ενώ την ίδια ώρα το ερώτημα είναι βασανιστικό!

Με τον τρόπο που χειριστήκατε το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών χάσαμε πλήρως την εμπιστοσύνη! Γίναμε μάρτυρες των χειρισμών και στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας και διερωτώμαστε: Με τον ίδιο τρόπο άραγε θα διαπραγματευθείτε και για το Αιγαίο και τα άλλα εθνικά μας θέματα;

Επιπροσθέτως, την ώρα που τα αδέλφια μας στην Βόρειο Ηπειρο δέχονται πιέσεις και εκβιασμούς στο ζήτημα των περιουσιών, ο Αλβανός Πρωθυπουργός Εντυ Ράμα γίνεται επίσης δεκτός μετά βαϊων και κλάδων στην Αθήνα!

Και μία σύσταση σε εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας, σταματήστε να μιλάτε για Βόρειες, Νότιες και Μεσαίες Μακεδονίες!».

Κομμένο το δούλεμα, «Μακεδονομάχοι» του Μητσοτάκη, που μας παριστάνετε τώρα και τους… «εξαπατημένους»! Μπορεί ο κάθε «μπάρμπα-Μήτσος» και η κάθε «κυρά-Μαρία» από τα χωριά της Μακεδονίας να μην ήξεραν και να μη φαντάζονταν ότι ο Κούλης και οι «Βουκεφάλες» του τους κοροϊδεύουν, αλλά εσείς ξέρατε –και μάλιστα πολύ καλά!- ποια θα ήταν η πολιτική της Νουδούλας! Κι όχι μόνο κάνατε το κορόιδο, αλλά είχατε δώσει και σκληρή γραμμή πριν από τις εκλογές: «καμμία ψήφος σε μικρά κόμματα, γιατί θα πάει χαμένη. Ψήφος μόνο στην ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση και να καταργήσει την Συμφωνία των Πρεσπών»! Και σε όσους σας υπενθύμιζαν τη δέσμευση του Μητσοτάκη σας, πως αν περάσει η Συμφωνία θα την σεβαστεί ως πρωθυπουργός της χώρας, τους κλείνατε το μάτι με νόημα και τους λέγατε πως αυτά τα λέει επίτηδες, για να μην… πονηρέψει τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους και του κόψουν το δρόμο προς την εξουσία! Είστε συνεργοί στην εξαπάτηση των Ελλήνων και στην προδοσία της Μακεδονίας μας! Και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το βουλώσετε και να μην προκαλείτε άλλο τον πραγματικά εξαπατημένο κοσμάκη!