Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΩΥΣΗΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΒΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Από χθες ολόκληρη η χώρα, η περιοχή του τρόμου, της μάσκας και της λοιμωξιολογικής παράνοιας, πέρασε στον αστερισμό, στην ένταση, στους σφοδρούς ανέμους του «Ιανού». Ο θεός με το διπλό πρόσωπο «χτύπησε» τη δυτική Ελλάδα. Τώρα εκτός από μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, οινοπνεύματα, θα απαιτηθούν, λόγω της καταρρακτώδους βροχής και των γιγαντιαίων κυμάτων, σωστικές λέμβοι, σωσίβια, μπρατσάκια για τα παιδιά, βατραχοπέδιλα και μάσκες με αναπνευστήρες.

Η προστασία πολίτη, υπό την ηγεσία του ευφυούς υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά απαγόρευσε να κυκλοφορούν στους δρόμους Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας φορτηγά 40 και βάλε τόνων μήπως και τα πάρει ο αέρας ή βροχή. Επέτρεψε, ευτυχώς, την κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων και φυσικά των δικύκλων. Όλος ο κρατικός μηχανισμός «έπεσε με τα μούτρα» στην αντιμετώπιση του «Ιανού» που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διέλθει εξ Αθηνών.

Επί ημερών του κ Μητσοτάκη η πατρίδα μας ζει ευτυχείς και τυχερές ημέρες υψηλής οικονομικής ανάπτυξης, υψηλού εθνικού φρονήματος, του καλυτέρου επιπέδου ποιότητας δημοκρατίας, και φυσικά έναν απέραντο σεβασμό απέναντι στους πολίτες. Ο άνθρωπος που ζει και κατοικεί στην Ελλάδα δεν έχει δουλειά, έχει κλείσει το μαγαζί του ή σκέφτεται να κατεβάσει ρολά. Πρέπει να μην αναπνέει καλά, να μην ψυχαγωγείται, να υφίσταται μια ιδιότυπη φυλάκιση, να στερείται του δικαιώματος του ελέγχου και της προστασίας της οικογενείας του, και να παρακολουθεί αρρωστημένες φάτσες, κακάσχημες, όπως αυτή του κ Σύψα, στα «παράθυρα» της τηλεόρασης. Αισθάνεται γελασμένος όπου και αν ζει σε όλη τη χώρα. Καταπιεσμένος και εξαπατημένος. Αισθάνεται ότι τον έχουν εισάγει σε πνιγηρή ατμόσφαιρα. Ζει σε έναν πύργο όπως αυτόν του Κάφκα. Τον υποχρεώνουν να αποδέχεται τα τηλεοπτικά σκουπίδια. Νιώθει ότι δεν έχει άποψη, δεν έχει βαρύνουσα γνώμη για τα εθνικά θέματα. Για την πατρίδα που ζει, για την Ελλάδα που γεννήθηκε και αγαπάει.

Ο τρόμος και ο φόβος είναι τα χαρακτηριστικά της καθημερινότητας είτε πρόκειται για μια…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr