ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΩΝ! 9 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ!

Εν μέσω άναρθρων κραυγών από τα ΜΜΕ (20 εκατομμύρια ευρώ ειν’ αυτά, δεν είναι παίξε-γέλασε!), που καλλιέργησαν το κατάλληλο κλίμα εναντίον του, με «αφορισμούς»… υγειονομικής ορθότητας,  η χούντα του αφορεσμένου -να μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ!- Μητσοτάκη οδήγησε στα δικαστήρια τον ΛΕΒΕΝΤΗ ιερέα του Ρεθύμνου, που έκανε κήρυγμα κατά της μασκοφορίας στον αγιασμό σχολείου της πόλεως – με την κατηγορία της «διέγερσης σε ανυπακοή»! Και με την διαδικασία του αυτοφώρου, παρακαλώ! Το οποίο δικαστήριο, δεν έδωσε αναβολή της δικασίμου, όπως ζήτησε ο ιερέας, λες κι ήταν κανένας εγκληματίας κι έπρεπε να δικαστεί άμεσα!

Εν τέλει, σήμερα Παρασκευή, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου επέβαλλε στον ιερέα –που πήγε χωρίς μάσκα στο δικαστήριο- ποινή φυλάκισης εννέα μηνών! Στην απολογία του, ο ιερέας επέμεινε λεβέντικα στις θέσεις του –που είναι και θέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων!- και είπε ότι έκανε το καθήκον του καθώς και ότι δεν νιώθει άσχημα γι αυτό που έγινε!

Μητσοτάκη κάθαρμα της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, θα’ ρθει η ώρα που θα πληρώσεις για τις προδοσίες σου! Τη δε ποινή σου θα την ορίσει λαϊκό δικαστήριο αποτελούμενο από χιλιάδες ενόρκους, στην Πλατεία Συντάγματος, η δε ποινή που θα σου επιβληθεί θα εφαρμοστεί άμεσα και επιτόπου, σε στύλο της πλατείας!