ΟΤΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ 18% ΚΑΙ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΒΡΙΣΚΑΝ… ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ!

Όταν ιστοσελίδες της ΝΔ ομολογούσαν ότι η Χρυσή Αυγή άγγιζε το 18% και οι “εθνικόφρονες” έβρισκαν... μικρά τα ποσοστά μας!

Οι ίδιοι που σήμερα έχουν το θράσος να ομιλούν για ενότητα, αγωνίστηκαν για την διάσπαση του Εθνικιστικού Κινήματος υπέρ της ΝΔ – Τα ίδια έλεγαν από το 2013, όταν η Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε πορείες με δεκάδες χιλιάδες κόσμου και ποσοστά που άγγιζαν το 18%.

Σας παραθέτουμε ένα από τα δεκάδες άρθρα του Σεπτεμβρίου του 2013, λίγες ημέρες πριν εκδηλωθεί η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Έχει ιδιαίτερη σημασία, εκτός από την υπενθύμιση της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής εκείνης της περιόδου, να θυμηθούμε και την στάση κάποιων «εθνικοφρόνων», επειδή ακόμα και σήμερα κάποιοι ομιλούν περί μιας φανταστικής ενότητας ενός φανταστικού «χώρου».

Για τους εκτός Χρυσής Αυγής λοιπόν, «εθνικόφρονες», ακόμα και τα ποσοστά του ύψους του 15% (και άνω…) του 2013, φάνταζαν… μικρά! Οι ίδιοι δε, είχαν το θράσος να ομιλούν περί «συμβιβασμένης» Χρυσής Αυγής, ακόμα και την περίοδο που οι βουλευτές της οδηγούνταν στις φυλακές! Βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους κάποιοι σήμερα, επτά χρόνια μετά, έχουν γίνει συνοδοιπόροι με όλους εκείνους που εξύβριζαν την Χρυσή Αυγή όλα αυτά τα χρόνια…

Υπάχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Επειδή πολλοί αμφισβητούν τα πραγματικά ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος εκείνης της εποχής, ας διαβάσουν τι έγραφε η ιστοσελίδα Antinews που στήριζε φανατικά την κυβέρνηση Σαμαρά:

«Όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου 13%-15% ενώ τα κρυφά στοιχεία λένε ότι μπορεί να φτάνει και το 18%, τότε μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.

Ας σκεφτούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Είναι γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δηλαδή τα «λευκά κολάρα». Αλλά είναι και εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και κυρίως άνεργοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Όποιος λοιπόν μείνει κολλημένος στο ότι η ακροδεξιά οργάνωση είναι απλά ένα περιθωριακό κόμμα, έχει χάσει την ουσία. Κι αυτό το λέμε τόσο για την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, όσο και για τα μέσα ενημέρωσης.

Όλοι αυτοί που βάζουν σκόρδα για να φεύγουν οι… αντίχριστοι, που τους έχουν κόψει από την ενημέρωση, επομένως και από την έκθεσή τους στα παράθυρα, εκεί που θα απομυθοποιηθούν την ίδια ώρα. Και το «ημιπαράνομο» κόμμα του Μιχαλολιάκου γιγαντώνεται… Γιατί είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί.

Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα ότι με πολιτικές του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων προκοπή δε γίνεται.

Αποφάσεις που μυρίζουν ναφθαλίνη και μεταπολιτευτική αηδία είναι αυτές που στρώνουν το χαλί στην «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή. Όσο ο κόσμος βλέπει ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και μοιράζει, αν όχι λεφτά, καρέκλες εξουσίας, τόσο θα στρέφεται στο άγνωστο, όσο αποκρουστικό κι αν είναι.

Όσο ο κόσμος δε βλέπει από το πολιτικό σύστημα κινήσεις ανατροπής και απομάκρυνσης της «μούχλας», τόσο θα τιμωρεί. Κι όσο οι πολίτες τρέμουν στην ιδέα ότι δεν έχουν μέλλον, τόσο θα κάνουν το κομμάτι τους. Αν λοιπόν η κυβέρνηση και τα δύο κόμματα θέλουν να απομακρύνουν τον κίνδυνο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και η Χρυσή Αυγή στα κάτω έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε ας αλλάξουν ρότα. Προτού είναι αργά να σκεφτούν ότι ο κόσμος μπούχτισε».

Λίγες ΗΜΕΡΕΣ μετά, ξεκίνησαν οι πολιτικές διώξεις και οι φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Άλλον τρόπο δεν είχε το σύστημα για να μας αντιμετωπίσει!

http://www.xrisiavgi.com