ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Προχθές, το κυβερνητικό σύνθημα των επομένων ημερών της καταστροφής της Μόριας «κανένας πρόσφυγας δε θα φύγει από την Λέσβο», έγινε «ελάτε τώρα στο νέο hot spot, για να φύγετε γρήγορα από την Λέσβο». Που συγκεκριμενοποιήθηκε από τον… σερίφη Χρυσοχοϊδη, με τη δέσμευση – χρονοδιάγραμμα: «μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν φύγει για την ηπειρωτική Ελλάδα οι μισοί και μέχρι το Πάσχα και οι άλλοι μισοί» από τα 12.500 «προσφυγάκια»!

Και για να μην υπάρχει παρανόηση, τις δεσμεύσεις του Χρυσοχοΐδη επιβεβαίωσε απολύτως και ο αρμόδιος υπουργός Μηταράκης, δηλώνοντας τα εξής: 

«Μέσα σε 8 μήνες μεταφέρθηκαν 14.000 άτομα από τη Λέσβο, με αυτό τον ρυθμό συνεχίζοντας με αποφασιστικότητα την έκδοση των αιτημάτων ασύλου, μπορούμε σε 8 μήνες να έχουμε ολοκληρώσει τη μεταφορά όλων όσοι βρίσκονται σήμερα στο νησί».

Οι συριζαίοι ήθελαν αλλά δε μπορούσαν να προχωρήσουν σε μαζικό εποικισμό – ισλαμοποίηση της ηπειρωτικής χώρας, γιατί φοβόντουσαν τις αντιδράσεις! Οι «εθνικόφρονες» και θέλουν και μπορούν! Αλλά, ο ελληνικός λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!