ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! ΜΕ 2,5 ΔΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ORUC REIS! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ: ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ!

Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες», αιώνια μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας, τώρα που υποδεχτήκατε τον Ζάεφ και βγάλατε και τυπικά την… περικεφαλαία του «Μακεδονομάχου», να ξαναφορέσετε τα τούρκικα φέσια σας – που πολύ σας πάνε!

Με 2,5 δις, λοιπόν, εξαγόρασαν οι ξεφτιλισμένοι άντρες (αν και γι’ αυτό το «άντρες» υπάρχουν πολλές αμφιβολίες…) της χούντας Μητσοτάκη την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ απόσυρση του Oruc Reis και του μισού τουρκικού στόλου που το συνόδευε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, υπερψηφίζοντας στην Ε.Ε. έκτακτο κονδύλι για τα ταμεία της Τουρκιάς, ύψους 2,5 δισ. ευρώ!

Πρόκειται για ένα ειδικό κονδύλι που προβλέπεται από το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2021, το οποίο έφερε προς ψήφιση η γερμανική προεδρία και απαιτούσε για να περάσει την θετική ψήφο ΟΛΩΝ των κρατών-μελών! Κι όλα αυτά συνέβησαν την ίδια ώρα που η χούντα των ξεφτιλισμένων και οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» που είναι στην υπηρεσία της, υποτίθεται πως ζητούσαν… κυρώσεις στην Τουρκιά!

Ωστόσο, αφού ο Ερντογάν Πασάς εξασφάλισε το «μπαξίσι», με την θετική ψήφο των τιποτένιων γραικύλων του Μητσοτάκη, δήλωσε σήμερα πως η απόσυρση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους ήταν απλώς ένα «παράθυρο στον διάλογο» και πως μόλις θα ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησής του, θα ξαναβγεί σεργιάνι στο Αιγαίο, για να συνεχίσει τις έρευνες!