Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Γράφει ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

Αρχίζω να πιστεύω, να βεβαιώνομαι ότι οι αρχαίοι θεοί, οι θεοί του Ολύμπου έχουν οργιστεί με τη συμπεριφορά των απογόνων τους. Έχουν θυμώσει πάρα πολύ με τον τρόπο που συμπεριφερόμεθα τόσο στην ιστορία μας όσο και στην πατρίδα μας.

Δεν μας έφταναν οι φωτιές εκεί στη Μόρια, δεν ήταν αρκετές οι προκλήσεις των Τούρκων και η περιπλάνηση του Όρουτς Ρέις εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Δεν επαρκούν τα ακραία και ισοπεδωτικά για την οικονομία μέτρα απέναντι στον covid19, τώρα έρχεται στη ζωή μας και ο «Ιανός».

Ένας κυκλώνας που φέρνει τις προσεχείς ώρες, όπως λένε οι μετεωρολόγοι, διακόσιους τόνους νερό βροχής ανά στρέμμα. Κάποιος ή κάποιοι ανάμεσά μας είναι πολύ γκαντέμηδες, πολύ γρουσούζηδες. Ουδέποτε στη μνημονιακή πορεία μας συγκεντρώθηκαν μαζί τόσες καταστροφές: πανδημία, παρατεταμένη κρίση στο Αιγαίο, βαθύτατη οικονομική ύφεση, και πανελλήνια αγωνία για το αύριο, για τις επόμενες γενεές. Ο «Ιανός», η θεομηνία, είναι κερασάκι σε αυτήν την τούρτα με τη απαίσια γεύση για…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr…