ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – «ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»! 

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει μια παροιμία! Αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας, λοιπόν, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις τρεις διακρατικές συμφωνίες μεταξύ της Ελλάδος και της «Βόρειας Μακεδονίας» (ή όχι «εθνικόφρονες»;), κατ’ εφαρμογήν της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έχουν κατατεθεί στη βουλή!

Πρόκειται για διακρατικές συμβάσεις που αφορούν την οικονομική συνεργασία, την ενταξιακή πορεία της «Βόρειας Μακεδονίας» και την από κοινού φύλαξη του FIR της «Βόρειας Μακεδονίας». Η ακριβής διαδικασία και οι ημερομηνίες για την συζήτηση και την έγκρισή τους αναμένεται να καθοριστούν αυτές τις μέρες από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Και θα φροντίσουμε να βρούμε το βίντεο από την ψηφοφορία, που όλοι οι άλλοτε «Βουκεφάλες» της Νουδούλας (Μπουμπούκος, Βορίδης, Σαμαράς, Μπογδάνος, Κικίλιας, Πλεύρης, Κυρανάκης και λοιποί) θα ψηφίζουν «ναι σε όλα»! 

Και μόλις λήξει η ψηφοφορία, όλοι μαζί οι «Μακεδονομάχοι» του κώλου, να μεταβούν κάτω απ’ το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να βάλουνε τις σάρισες εκεί που ξέρουν! Μαζί με τις περικεφαλαίες!