ΜΗΝΥΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΚΑΨΤΕ ΤΑ HOTSPOTS ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ» ΑΠ’ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Διπλό μήνυμα στέλνουν οι δηλώσεις του σερίφη Γκόλντεν (Χρυσοχοΐδη), που ασφαλώς και απηχούν τις επίσημες θέσεις της χούντας Μητσοτάκη, στην βρετανική Guardian, για τα «προσφυγάκια» της Λέσβου: «Θα φύγουν όλοι. Από τους περίπου 12.000 που βρίσκονται στο νησί τώρα, προβλέπω ότι 6.000 θα έχουν μεταφερθεί στην ηπειρωτική χώρα μέχρι τα Χριστούγεννα και οι υπόλοιποι μέχρι το Πάσχα. Περίπου το 70% των αιτούντων άσυλο στη Λέσβο είναι Αφγανοί και σε αυτούς θα δοθούν έγγραφα για να φύγουν»!

Μήνυμα και προς τους διεθνείς αφέντες (Σόρος και CIA), ότι ο Μητσοτάκης θα εκπληρώσει την υπόσχεση που τους έδωσε προεκλογικά, πως θα «τρέξει» τον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας, πολύ πιο γρήγορα από τον φοβισμένο Τσίπρα, που έκανε εποικισμό με ρέγουλα, γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις των «εθνικοφρόνων»!

Αλλά και προς τα «προσφυγάκια» των υπολοίπων νησιών (Χίου, Σάμου, Κω, Λέρου), που αισθάνονται «εγκλωβισμένα» και επιθυμούν διακαώς την μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα, για να έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων: κάψτε τα hotspots σας και θα φύγετε από τα νησιά. Οι μισοί μέχρι τα Χριστούγεννα κι οι άλλοι μισοί μέχρι το Πάσχα!

Καταλάβατε τώρα τι άτιμο ρόλο παίζουν αυτοί που παριστάνουν τους «εθνικόφρονες», ή όχι ακόμα; Πόσο πιο λιανά να σας το κάνουμε;